Januar

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Wow, for en måned! Januar er ofte en dårlig måned for meg, men ikke dette året! Måneden startet med positivitetsboost, joggetur(!) og den beste frokosten ever; ♥vaniljeyoghurt med varme bringebær♥. Det har blitt en del av den de siste ukene, for å si det sånn! Uansett, jeg fikk øynene opp for matbilder (spesielt med yoghurt), noe som var utrolig gøy siden jeg nesten kun har tatt selvportrett det siste året. 

Senere stripet jeg håret mørkere, spiste pannekaker, så fine soloppganger, deltok på winter cup (hvor vi fikk sølv) og startet på 12-months-prosjektet mitt. Hørte masse på ulike fine sanger, så mange filmer og startet endelig på en ny serie. Var 110% weheartit-addicted, begynte å drikke grønn te (åhh beste teen ever), bestilte ny nike pro-shorts & nytt deksel til mobilen, og gjorde rommet mitt superkoselig ♥ Måneden ble avsluttet på beste måte med taco-jente-kveld hos Julie, åhh det var virkelig prikken over i'en. Når året starter bra lurer jeg på hvordan resten av året skal bli!? Jeg håper virkelig februar blir like bra, men det blir vel hva man selv gjør det til, blir det ikke? ♥

Håper dere har hatt en super januar-måned! Si en kort oppsummering fra din januar? 

   01.02.2015
 • 23:26
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 6

2014

Trodde jeg hadde publisert denne for lenge siden, jeg skrev det nemlig i starten av januar! Menmen, bedre sent enn aldri...


Image and video hosting by TinyPic

Januar
2014 startet med instameet, for så å få besøk av Annika på hytta. Vi hadde kjoleshoot i -20°, og det var vel egentlig det som skjedde i januar.

Image and video hosting by TinyPic

Februar
I februar tok jeg flere øyebilder, stjernebilder med veldig lang lukkertid og enda flere selvportrett. Lagde pannekaker og sto opp kl 6 i vinterferien for å ta selvportrett i soloppgangen, itillegg til å lage memory jar! Var også på Ellie Goulding-konsert med Gina, Marie og Sofie ♥

Image and video hosting by TinyPic

Mars
I mars ble været varmere og dagene også lengre. Jeg var i Oslo på ballkjolejakt med venner og ja, tok selvportrett. Deltok også på mitt første nm i cheerleading, hvor vi kom på 5. plass! 

Image and video hosting by TinyPic

April
I april ble alt ganske fargerikt sett fra mine øyne, jeg var på instameet og tok "masse" bilder av hvitveis. Fikk også igjen foto-inspirasjonen etter en lang pause. 

Image and video hosting by TinyPic

Mai
Mai kickstartet med kinomaraton med Divergent og Natt til 17. natt til 1. mai, åhh den kvelden var fin. Husker at vi ikke rakk bussen så vi gikk de 3 km hjem fra toget, klokka var vel rundt 00 og man kunne se soloppgangen, åhh take me back ♥ Dagen etter fløy jeg for første gang alene, til Bergen & Annika. Hadde en kjempebra langhelg der med henne og Julia, savn. Senere hadde jeg skriftlig eksamen i engelsk og vårball, og måneden ble avsluttet på en perfekt måte med at jeg tok bussen alene til Sverige og var en langhelg på sommerhytta der. 

Image and video hosting by TinyPic

Juni
I juni ble jeg interessert av trening og kosthold, tok enda fler selvportrett, spiste gode frokoster, kjøpte min første Nikepro shorts (♥) og var generelt glad. Hadde også muntlig eksamen i engelsk, og overlevde, hurra! Var på vg-lista konserten med vennegjengen, noe som jeg tror må være en av topp 5 hendelser i hele 2014. Var i Oslo med Mina for å si hade til henne og ta bilder (kom tilbake Minaaaa)... Måneden ble avsluttet med langhelg i London med mamma ♥

Image and video hosting by TinyPic

Juli
Åhh, juli må nok ha vært en av de fineste månedene på hele året. Gikk rundt og smilte stort sett hele tiden, hadde sommerfugler i magen og var så nær lykkelig man kan komme tror jeg. Tok masse selvportrett, var på Liseberg, kjøpte ny mac, var på båttur, fløy hjem i en nydelig solnedgang fra London og var for det meste på hytta i Sverige hele måneden. Selvom juli var den måneden jeg egentlig grudde meg mest til på forhånd, endte den opp med å være en av de beste! 

Image and video hosting by TinyPic

August
August startet med instameet og solnedgangshoot i en åker, for å fortsette med besøk av Annika og uendelige mengder med sjokoladedyppet frukt ♥ Startet også på vgs noe jeg grugledet meg veldig til, men som viste seg å gå helt fint.  

Image and video hosting by TinyPic

September
I september var jeg i bryllup i Usa, og jeg var så heldig å få være en uke i Chicago/Michigan. Tok en del selvportrett, gikk fjellturer i høstferien og fikk min første 3'er på skolen (og lærte at det ikke var livets undergang).  

Image and video hosting by TinyPic

Oktober
Favorittmåneden min startet med en helg hos Annika i Bergen, hvor jeg også møtte Julia igjen. Temafoto startet opp igjen og jeg var kreativ (savn). Fikk dilla på avokado og kaffe/kakao fra narvesen og avsluttet som oftest fredagene med kaffe & bolle på toget på vei hjem fra skolen. Presterte også å knuse mobilen, mehe. 

Image and video hosting by TinyPic

November
I november kom endelig den etterlengtede iPhone 6 jeg hadde bestilt, samt at jeg fikk nye vintersko (tidlig julegave). Tok få bilder og hadde generelt lite tid til ting jeg hadde lyst til å gjøre. Deltok også på Norwegian Open med cheer-laget i starten av måneden, hvor vi fikk sølv! ♥

Image and video hosting by TinyPic

Desember
Årets siste måned og jeg var fast bestemt på å gjøre det til den beste måneden ever. Om det skjedde er jeg litt i tvil om, for det gikk snarere andre veien. Hadde aldri energi og stresset altfor mye. Hadde besøk av Annika i starten av måneden og vi var i Oslo, så soloppgangen og tok bilder ♥ Møtte også Iris for første gang på lenge, det var koselig. Tok noen ytterst få selvportrett før jeg endte opp med å få influensa og ikke røre kameraet på så og si hele juleferien. Wops.  

Alt i alt var 2014 et veldig bra år for meg personlig. Det er litt trist at det er over, samtidlig som det skal bli veldig spennende å se hva det nye året har å by på. Føler jeg har vokst så utrolig mye som person i 2014, både på godt og vondt. Mest godt da. Hadde aldri forestilt meg at livet mitt skulle se ut slik som det gjør nå for eksakt et år siden, for å si det sånn! Så takk for alt 2014, du var et herlig år ♥

   31.01.2015
 • 10:33
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 6

Tomt

Image and video hosting by TinyPic

De siste dagene har vært tunge. "Uvirkelige", blir vel kanskje et riktigere ord. Tankene surrer rundt så altfor fort, samtidlig som alt står stille. Mandag morgen mistet jeg en god venn. Jeg fikk aldri møtt henne, men allikevell hadde vi snakket såpass mye sammen at jeg regnet henne som en god venn. Tankene raste gjennom hodet mitt i det sekundet jeg fikk vite det, jeg ville ikke tro det, jeg nektet å tro det. Jeg sjekket desperat alle steder hvor det kunne bekreftes at det muligens ikke var sant- men jeg ble møtt av det motsatte. 

Det er først nå, 2 dager senere, at jeg har fått samlet meg. Jeg har fått mer pusterom, mer tid til å tenke, og nå føles det hele ganske fjernt. Hvordan kunne noe sånt skje? Det er fortsatt helt uvirkelig og jeg har måtte innse at hun er borte. For alltid. 

Takk for alle gangene du hjalp meg, håper du har det bedre der du er nå. ♥ Hvil i fred ♥  

   05.11.2014
 • 15:38
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 4

Tanker

Igår hadde jeg migrene. Hele dagen gikk med på å være kvalm, ha vondt i hodet og ikke orke noe. Og sove da. Det fikk meg til å begynne å tenke. Tenk negative, idiotiske tanker. Fikk meg til å tvile på skolevalget mitt. Hva skjer om jeg får migrene på skolen? Jeg har ikke lenger muligheten å gå 30 min for å så være hjemme. Nei, det går ikke lenger. 

Jeg er den i gjengen som valgte skole lengst bort. Bussen går 07.12, og jeg er ikke hjemme før 16.10 (hvis jeg er heldig og ingenting er forsinket). Noen ganger lurer jeg på om det var idiotisk å velge akkurat den skolen. Det er jo minst 3 skoler nærmere som har akkurat samme linje? Er reiseveien på 1 time verdt det?

Image and video hosting by TinyPic

Kaos. Tankene flyr rundt og vet ikke hva de skal tenke. Det er som om noen har sluppet fri tusen fugler som flakser rundt i hodet mitt og ikke får komme ut. Svarte, skrikende fugler. De får meg til å tvile enda mer. Tenk om jeg ikke får noen venner? Tenk om jeg mister all energien min? Tenk om ingen liker meg, og jeg ender om som den loneren? 

Image and video hosting by TinyPic

Men det kan jo også gå helt fint. Kanskje jeg får mange venner? Kanskje den lange reiseveien virkelig er verdt det? Kanskje livet mitt blir dobbelt så bra som det allerede er, og jeg får masse energi? 

Videregående står foran meg som et gigantisk monster. Usikkerheten rundt klassen, fagene og ansvaret ligger som en tykk tåke rundt meg. 1,5 dag igjen. Men det går nok bra. Det gjør som oftest det. Jeg skal nok klare å overleve vgs jeg og.
Håper jeg ihvertfall.

(♥)

   16.08.2014
 • 11:35
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 13

MacBook Pro

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Lykke (♥)

   21.07.2014
 • 19:09
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 5

Planlegging

 photo uke13_zps874664d8.png

Nå denne & neste uke er det virkelig mye på skolen, og totalt er det bare 8(!) uker til vi får vite hva vi kommer opp i skriftlig eksamen. For å ikke stresse ihjel lagde jeg planen over og under, slik at jeg kan få litt mer oversikt. Kontrollfreeeeeak. Denne helgen er det NM noe som vil si at jeg mest sannsynelig blir helt borte fra bloggen fra fredag til søndag/mandag, spørs om jeg får tid til å lage noen tidsinnstilte innlegg. Imorgen skal vi ihvertfall skrive ferdig en engelsktekst som har gått skikkelig dårlig (umotiverende tema/oppgave), før det så er siste trening (2,5 timer) før konkurransen. Blir min 2. konkurranse, ææææ grugleder meg sånn! 

På tirsdag neste uke skal jeg, som dere kan se, ha fagsamtale i naturfag, og jeg har kommet skikkelig skikkelig kort og kan så og si ingenting... Itillegg skal vi levere norsk fordypningsoppgave-manus på et foredrag som skal vare i 10(!) min uka etter, og jeg er såvidt halvveis i boken det skal handle om... wiho! Og som vanlig har vi alltid prøver/innleveringer/fremføringer på tirsdager eller fredager, alltid dagene etter cheer, haha, typisk. Menmen, nå er det jo bare litt mer enn 3 uker til påskeferien, wii! (♥)

 photo Uke14_zpsb6a45914.png

Har du mye på skolen for tiden? 
Ha en fin kveld (♥) 

   19.03.2014
 • 18:54
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 2

Brunette

Denne dagen har vært... hva skal jeg si? Opp og ned er kanskje rett uttrykk. På bildene over får dere ihvertfall sett den nye hårfargen min (wiii), selvom det ikke er fullt så oransje som det ser ut som på bildene... hihi (♥) Nå skal jeg fortsette på matteleksene og lese ferdig en engelsk bok (150 sider igjen, jadda) før jeg tar kvelden. Ha en fin kveld!

Hvilken hårfarge har du?

   05.11.2013
 • 20:50
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 17

A dream came true yesterday

Egentlig kan ikke konserten igår beskrives med ord, det har såvidt gått opp for meg enda hva som har skjedd. Men jeg skal prøve å forklarte så godt jeg kan, så får dere overleve bildene med tipp topp iPhone-kvalitet!

Jeg og Annika tok toget inn til Spektrum, og sto ca 30 min i kø før de åpnet inngangene og vi kom inn! Inne kjøpte vi t-skjorte(r), plakat(er) og armbånd (de kjøpte vi egentlig ute i køen da, hihi). Vi hadde sitteplasser, derfor trengte vi ikke å være der flere timer før. 

19.30 begynte noen DJ'er å spille, de holdt på i ca 1 time... På den tiden hadde jeg rukket å drikke opp den dødsdyre brusen jeg kjøpte så jeg satt og var kjempetørst, haha. Så begynte alle lysene å slukkes for 2. gang, hele rommet ble svart og alle hylte som aldri før. Skjermen på scenen lyste opp, en kort film ble vist før scenen fyltes med røyk. Etter noe som føltes som flere år kunne man endelig se Selena komme ut av røyken, og jeg tror ikke de som ikke var der skjønner hvor mye lyd det var der inne da. Absolutt ALLE skrek, og det var helt sykt! Hvis dere vil se starten + litt av Bang bang bang kan dere trykke HER (ikke min video) (♥)

Da konserten var ferdig og vi hadde sunget/skreket oss hese kom vi til det beste med hele dagen, synes nå jeg. Siden Selena har møtt fans etter konserten i hvert eneste land, så måtte vi bare prøve å møte henne vi også. Så vi fant et greit sted å stå, ikke skjønte vi at garasjen til spektrum var der vi sto men da ambulansene begynte å kjøre ut innså vi at dette mest sannsynelig var riktig sted å stå. Etter å ha stått der i en evighet kom det plutselig flere vakter, flere sikkerhetsgjerder og til og med noen politifolk. Plutselig ble døren fra garasjen åpnet, og ut kom Selena med noen fra crewet, og selvfølelig fortsatte de rett fram forbi oss (som dere kanskje ser på bildet der nede, så gikk de til ventre).

Alle der hvor vi sto (kanskje 15-20 st) begynte å rope "Selena Selena Selena" og synge Come and get it, og plutselig dukket flere skygger opp der nede. Sekundene gikk og plutselig sto de der nede alle sammen, 50 meter fra oss. Vi skrek og skrek og skrek, og det var som i sakte film at de snudde seg og begynte å gå mot oss. Det oppsto fullstending kaos og panikk, alle prøvde å trenge seg fram for å komme nærmest mulig gjerdene. Vi sto egentlig veldig langt foran, men siden jeg er såpass liten ble jeg presset bakover... Selena kom, tok et bilde med oss som sto der og sa noe (hørte ikke hva pga all skrikingen), før hun begynte å gå tilbake mot garasjen igjen. Det var virkelig det sykeste minuttet i hele mitt liv! Bildet la hun ut på instagram idag, og det er det som er øverst i dette innlegget. Hvis dere ser nøye ser dere en som ser ut som en zombie-vampyr i midten, rett bak Selena til høyre for en hånd (min hånd det også forresten, hoho)? Ja, det er ihvertfall meg... hahahahaahha. Kommer ikke over hvor tragisk jeg ser ut, skulle tro det var halloween! 

Uansett var det virkelig verdt all ventingen, det å møte henne etter konserten OG komme med på instagram-bilde er virkelig en drøm som går i oppfyllelse! Har en følese av at dette innlegget ble veldig rotete, men sånn skjer når man nesten sitter her og griner samtidlig som man skriver... og til dere som lurer så var konserten sinnsykt bra (♥)

Noen flere som var på Selena Gomez-konserten igår? 
Hvis du var, sto dere igjen og ventet etter? 

   02.09.2013
 • 17:44
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 7

Sommeren 2013

Sommerferien 2013 er over, og jeg kan ikke forstå hvor alle dagene ble av. 1/3 ting jeg hadde planlagt ble virkelighet, men jeg fikk gjort mye annet istedenfor. Fine solnedganger, varme sommerkvelder, golden hour, blomster - denne sommeren har alt i alt vært super! (♥) Håper dere har hatt en like fin sommer som meg :) 

Hva er det morsomste du har gjort i sommer?

   18.08.2013
 • 20:20
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 3

Dip dye

Fantastisk kvalitet på bildene må jeg si... aner ikke hva som ble galt, haha.

Her ser dere da hva jeg skulle gjøre idag! Hihih, rosa dip dye (som går litt høyt opp, haha)! (♥) Har hatt lyst til å gjøre dette i over 1 år, så er såååå glad nå! Og for dere som lurer, fargen er permanent og er ikke sånn som går ut i vask...

Nå gleder jeg meg bare sykt til Annika skal ta det, da blir vi som tvillinger, hihi! (♥)

Har du hatt dip dye før?

   08.06.2013
 • 15:31
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 15

Think pink

Weheartit

Som dere sikkert har skjønt så har jeg fått heelt dilla på rosa! (♥) Idag skal jeg gjøre noe jeg har hatt lyst til å gjøre i over et år, can't wait! Hint hint ↑

Hva er favorittfargen din?
(Haha) 

   08.06.2013
 • 10:01
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 4

Give me a deksel


1  2  3  4  5

Vil noen være så snill å kjøpe hele idiwa.se til meg? Neida, haha, men de har såå mange fine deksler der at jeg nesten dør! Hadde ikke hatt noe imot at disse dekslene snart kom dumpende ned i postkassen... hihi! (♥) Favorittsitatet mitt for tiden er "everything happens for a reason", jeg har helt dilla på rosa og galaxy-mønster... og et sånt lommebok-deksel har jeg ønsket meg helt siden jeg kjøpte iPhonen min i høst! De 3 første dekslene ovenfor er designet av Malin Wallberg, og jeg håper virkelig hun designer flere! Er helt forelsket i alle de nye dekslene (♥) Og nå til sommeren passer det jo perfekt med en sånn mobilveske hengende rundt halsen, jeg roter nemlig alltid bort mobilen min *kremt*, men da vet man hvor man har den! Det skader jo ikke at dekslene ikke er særlig dyre heller, hihi (♥) Hvis dere skulle lure har de ikke bare deksler til iPhone, men til både Samsung, Htc og Sony! Min favoritt dekselbutikk - helt klart (♥) 

Hvilket deksel likte du best?

   05.06.2013
 • 16:14
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 4

LerretsbildeDette fine lerretsbildet fant turen til postkassen min iløpet av helgen! (♥) Det er et 20x30x2cm lerretsbilde fra Nfoto, som jeg allerede er helt frelst av! Når jeg bestilte var jeg utrolig redd for at fargene skulle være helt feil, og at bildet ville være uklart, men nei, der tok jeg helt feil. Når man bestiller har de en veldig smart "bildekalkulator", hvor du laster opp bildet og blir fortalt om det har for dårlig oppløsning eller om den er bra. Det kunne ikke vært enklere!
Itillegg til lerretsbilder selger Nfoto ulike typer konfirmasjonskort, takkekort, fotokort og bryllupskort til rimelige priser. Har også siklet etter et 3D-iPhonedeksel en stund, er nok ikke umulig at det blir bestilt snart... hihi! (♥) Anbefaler uansett å ta seg en tur innom Nfoto, de har mange bra produkter uten at det koster så mye! 

- - - Til slutt vil jeg bare si litt om sponsing, bloggsamarbeid osv. Dette er et sponset produkt, men 100% ærlige meninger. Selv er jeg ikke superfan av at bloggere tester nye produkter hver uke og at bloggen blir spammet ned med anbefalinger, men noe positivt er det også med det. Jeg hadde f eks aldri funnet favoritt-nettbutikkene mine uten slike innlegg! Lover at det ikke blir mye av slike innlegg, men siden jeg selv har funnet mye bra via sponsede blogger ville jeg gi det en sjanse. Håper dere forstår (♥) - - - 

Hva er ditt favorittbilde som du har tatt selv? 
(send gjerne link!) 

   23.05.2013
 • 21:36
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 6

Favoritter

This is the internet, where men are men, women are women and little girls are FBI agents. (Haha, tidenes beste quote!)

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

A simple hello could lead to a million things.

We don't know what we got untill we lose it.Sometimes we miss the memories, not the persons.

Hva er din favoritt-quote?

   15.05.2013
 • 18:57
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 7

Til deg

Dagen har kommet, og du skal konfirmeres (♥) Selvom jeg ikke har kjent deg så veldig lenge, vil jeg allikevell gi deg en liten "gave"!

Jeg har som sagt ikke kjent deg så veldig lenge, men den lille tiden vi har snakket sammen har jeg blitt utrolig glad i deg! Du har på en måte blitt min andre tvilling, plassert nesten 500km borte. Vi har aldri møtt hverandre, men det gjør ikke noe! Vi kan likevell ha det gøy, få latterkrampe og snakke sammen (nesten) så mye vi vil (♥)Den siste uken har vært en av de beste i livet mitt, det skal du vite! Vi har snakket sammen hver dag, blitt gale, overlykkelige og *besvimt* :P Jeg har gått rundt med et smil om munnen nesten hele tiden, og du vet nok allerede grunnen (♥) Tusen tusen takk for at du er en av mine beste venner Annika, og gratulererer så utrolig mye med konfirmasjonen! Håper dagen blir superbra, det fortjener du!
Uansett vil du alltids være min BBG, hihi (interne greier) (♥)

Så mååååå jo alle ta turen innom Annika's blogg da, og gjøre henne enda gladere med masse hyggelige kommentarer! Hihi ^^

   04.05.2013
 • 10:24
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 2

Sigma EX 10-20mm f/3.5 DC HSM


Dette var en av gavene jeg fikk til konfirmasjonen min! Et vidvinkel-objektiv som jeg har ønsket meg en stund nå, wii! Måtte selvfølgelig ut i går og teste det litt, åh, for et fantastisk objektiv! Har jo brukt kitobjektivet, 18-55mm når jeg trengte å få med mer i bildet enn det 50mm-objektivet klarer, men det var jeg skikkelig missfornøyd med... nå er jeg ihvertfall skikkelig gira på å ta mange landskaps-bilder! ♥

Q: Har du dette objektivet?

   30.04.2013
 • 19:41
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 8

Prosjekt X

Trykk her for å vise din støtte og delta du også!

- - - 

   21.03.2013
 • 17:33
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 3

New things
Dette kjøpte jeg da jeg var i Asker på torsdag. 2 små "syltetøyglass" fra Clas Ohlson (10 kr st), og en pakke med 16 papirsugerør fra TGR (20 kr). Syltetøyglassene har jeg tenkt til å bruke til å lage en slik memory jar (som Thea tipset om i julekalenderen)! Nå mangler jeg bare lappene.... hmm... noen som vet om et sted hvor man kan kjøpe mange, fargerike og billige papirlapper? ♥

Q: Hva synes du?

   09.02.2013
 • 09:57
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 8

Home sweet home

Åh, jeg skal si det var deilig å komme hjem idag! Det har vært et hardt døgn, til tider nesten for tøft mens andre ganger ganske bra. Itillegg har jeg lært utrolig mye! Når jeg kom hjem satte jeg meg med en kopp kakao og bare nøt det å være hjemme ♥

På veien hjem møtte jeg Jenny, og hun var akkurat like hyggelig som jeg trodde! Dere burde absolutt besøke bloggen hennes (trykk her)!

Q: Hva synes dere om bildene?

   03.02.2013
 • 17:27
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 8

Personlig almanakk


Dette er den andre tingen jeg fikk i posten for noen dager siden! Er utrolig fornøyd, hvis du også vil ha en kan du trykke her! ♥

Q: Har du også en personlig almanakk? (Hvis du har lagt ut bilde på bloggen din, skriv gjerne link!)

   03.02.2013
 • 11:18
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 10

Refugee

Idag til imorgen skal jeg på noe som heter Camp Refugee, hvor vi skal leve som flyktninger i 24 timer! Det er et opplegg for konfirmasjonen, så det blir jo spennende (og sikkert litt skummelt, hihi!). Jeg klarte på et idiotisk vis å "skade" halebeinet mitt igår, haha, tro meg - dere vil ikke vite hvordan... eller, kanskje dere er veldig nysgjerrige? Jeg klarte ihvertfall å falle ned fra en stol på skolen, rett i gulvet på halebeinet først. Så jeg hadde problem med å gå i hele går (etter "fallet mitt"), og idag vet jeg ikke. Fordi dette er et forhåndsskrevet innlegg! Hihi ^^ Jeg har faktisk laget noen innlegg som postes mens jeg er borte, det blir en del bilder kan jeg avsløre ♥

Q: Har du vært på Camp Refugee før?

   02.02.2013
 • 11:25
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 10

Dreamer


Du finner linsebeskytter-holderen her, kamerabåndet her og objektivkoppen her! ♥

Da pappa kom hjem igår føltes det nesten som julaften! Han hadde med seg det dere ser over på bildene, og itillegg hadde det kommet enda en pakke i posten! Wii ♥ Tenkte jeg skulle lage et eget innlegg om den andre tingen, noen som kan gjette hva det er? 

Q: Har du noe av det på bildene over?

   30.01.2013
 • 17:25
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 18

Shorter hair
Jeg klippet meg igår! Eller, bokstavelig talt var det vel ikke jeg som klippet, haha. Føles uvant med "så kort", men jeg liker det ♥
Nå stikker jeg snart på konfirmasjonsundervisning, blir spennende å se hvordan det er!

Q: Hvordan konfirmerte du deg (hvis du har gjort det)?

   28.01.2013
 • 16:10
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 13

Creating magic...

... or not. 

Det føles som om noen har sugd ut inspirasjonen min fra hjernen. Jeg føler meg tom, ja, tom er et passende ord. Jeg har mye jeg vil si, men jeg vet ikke hvordan jeg skal formidle det. Hjernen skrur seg av bare jeg prøver å tenke på noe kult å ta bilde av. De få bildene jeg virkelig synes er kule (tatt av andre, selvfølgelig) klarer jeg ikke å gjøre om til noe eget. Jeg kopierer og hermer, men det blir alltid så mye dårligere enn orginalen. Idéen til bildet over fikk jeg f eks fra Esmeralda, og ikke engang den idéen klarte jeg å forandre så mye på...

Noen, vær så snill å si at dere vet om noen fine blogger/sider dere vil dele med meg?

   26.01.2013
 • 19:39
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 9

Hverdagsgleder

Tommelen opp for fine snøkuler. 

Tommelen opp for å ha snille venner. 

Tommelen opp for at det endelig er helg.

Tommelen opp for nydelige Freja ♥

Tommelen opp for spotify premium.

Tommelen opp for en snill rektor som gjorde starten på helgen bra. 

Tommelen opp for temafoto. 

Tommelen opp for Pretty Little Liars.

Tommelen opp for finfine blogger ♥

Q: Tommelen opp for...?


//Innlegget er inspirert av werothehero

   25.01.2013
 • 23:36
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 8

Invincible


Jeg har begynt å like andre sanger enn kun de nyeste pop-nyhetene, og det føles rart... men samtidlig fint på en måte. Over ser dere en av favorittene mine for tiden, Invincible, med MGK. Dere burde absolutt gi sangen en sjanse ♥

Q: Hva synes du om sangen?

   24.01.2013
 • 17:35
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 4

Save the earth, it's the only planet with chocolate

Igår feiret jeg bursdagen min, og se på dette søte dekselet jeg fikk! Ny favoritt, helt klart ♥

Q: Har du et slikt deksel?

   22.01.2013
 • 19:59
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 13

Femkommanull

Idag var dagen vi alle hadde ventet på, vi fikk nemlig karakterkortet for første semester! Og som dere sikkert har skjønt, så fikk jeg ↑

Og nevnte jeg at jeg vant en fotokonkurranse for en stund siden? Den hvor jeg deltok med et bilde av Filippa, husker dere? Jeg vant! Dere aner ikke hvor glad jeg ble, og idag dumpet denne herlige premien ned i postkassen... lykke! Tusen takk til LeKristine ♥

Q: Hva fikk du i snitt "i år"? 

   18.01.2013
 • 15:45
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 11

Jenta bak bloggen

Jeg heter Julia, er 14 år og elsker å fotografere! Jeg liker også å lage bloggdesign, kose med hunden min og være med venner. Jeg er litt av en samler, og samler både på snøkuler, skjorter og neglelakk. Her på bloggen blogger jeg først og fremst om foto, men fletter også inn litt hverdag av og til ♥ Håper du liker bloggen min! 

(Tenkte at det var på tide med et slikt innlegg i og med at jeg har hatt denne bloggen i snart 2 år, men enda ikke skrevet om meg) :)

   11.01.2013
 • 18:33
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 3

301212


For nesten en uke siden ble jeg vekket på senga, med gaver og kake. 

Da vi hadde stått opp løp jeg ut i den nye pysjen jeg fikk for å ta bilder av den store, glødende månen. 

Når jeg kom inn spiste jeg kake til frokost... det er lov når man har bursdag, ihvertfall ifølge meg :)

Senere på dagen fikk jeg noen flere gaver, blant annet en liten, søt eske med Toffifee! Tror det er et av mine nye favorittgodterier ♥

Q: Hva synes du om bildene?

   05.01.2013
 • 11:48
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 7

Mitt 2012


I januar fikk jeg øynene opp for manuelle innstillinger på kameraet, og gikk over fra å bruke mitt eget kamera (nikon coolpix p500) til å bruke mamma og pappa sitt (canon eos 400d). Jeg hadde cupcake-bursdag og laget meg en danbo-figur (noe som riktignok tok 4 timer, og som aldri skal gjentas)... 


I februar tok jeg massemasse vinterbilder, mest på hytta men også noen her hjemme. Jeg fokuserte mye på bilder av Filippa, siden jeg var utrolig bekymret for henne. Jeg drakk haugevis av iskaffe, både egen (som dere finner oppskriften på her) og Starbucks. Jeg hadde årets første fotokonkurranse, med hele 4 deltakere i, og drømte meg bort i fine bilder av cupcakes og andre godsaker ♥

I mars laget jeg facebookside til bloggen, la ut mange quotes og viste hvordan jeg laget cupcakes-negler på video. Jeg hadde ikke helt skjønt det med kontrast på bilder, så på bildene ble det utrolig lite kontraster... noe som jeg først har innsett nå. Jeg fikk kamerasmykke (♥) og var generelt glad over at vinteren begynte å gå over til vår, og at det ble lysere ute. 

I april kom lyset og fargene, jeg var på min første ordentlige fototur og tok utrolig mange bilder. Testet ut nye ting som å ta boblebilder, dråpebilder og kreative kakaobilder. Jeg vant også 7 essie-neglelakker i en konkurranse, noe jeg fortsatt smiler over. Egentlig var april en veldig fin måned, og med litt ny redigering på bildene tror jeg faktisk de kunne blitt ganske bra ♥

I mai kjøpte jeg meg mitt aller første speilrefleks-kamera, Canon EOS 600D. I starten var jeg ufornøyd husker jeg, jeg følte jeg ikke mestret den store svarte klumpen. Men med litt "trening" gikk det bedre, og nå er jeg utrolig glad i det. Jeg var også på min første ordentlige photoshoot og tok mange dråpebilder. Endelig var fargene tilbake!


I juni fikk jeg dilla på DIY, tok bilder av esler og fikk hund! Freja, søteste hunden som finnes ♥ Jeg var i Stockholm med familien, spiste massemasse is (spesielt oreo-is) og hadde et is-prosjekt på bloggen.

I juli eksprimenterte jeg mye med ulike bakrunder, og ble frelst av "studio-looken". Jeg laget mitt eget hjemmestudio, hadde fotokonkurranse hvor man kunne vinne et kamerasmykke og vant en refleksskjerm og en solblender i en fotokonkurranse. Jeg spenderte mye tid på hytta, fikset ofte neglene og bestilte mine aller første ting fra amazon. Summer - i miss you!


I august ble temafoto startet, og jeg trasket ut i skogen for å få til et bra "åpningsbilde" til det første temaet. Tidligere i måneden pusset jeg opp rommet, hilste på nydelige kattunger og vant et closeup-filter i en fotokonkurranse. LYKKE!

I september kjøpte jeg årets beste innkjøp (unntatt kameraet og iPhonen), nemlig det fantastiske Canon EF 50mm f/1.4 USM. Verdens beste objektiv etter min mening ♥ Closeup-filteret satt mye på, og jeg forelsket meg helt i Boble-sjokoladen. Food is my best friend!

I oktober hadde jeg min mest kreative selvportrett-shoot, var på fototur med Camilla og kjøpte iPhone. Jeg la ut foto-og-redigeringstips, og testet ut nye redigeringsmetoder. Og så døde Filippa... RIP ♥

I november tok jeg utrolig mange bilder som jeg faktisk ble fornøyd med. Jeg vant enda en fotokonkurranse, og for premien bestilte jeg et ND-filter (gråfilter). Jeg tok vinter-selvportrett, portrettbilder av Marthe og Julie og spiste mye tortillachips (♥).

I desember var jeg på hospitering på Medier og kommunikasjon, møtte Eirin og hørte mye på musikk. Tenkte mye, stresset mye og tok en del selvportrett. Jeg hadde også photoshoot med Marthe, Camilla og Solveig, hvor vi holdt på å fryse ihjel. Heldigvis fikk jeg overraskende mange bilder jeg ble fornøyd med, så for min del var det verdt kulden. Jeg og resten av TWS hadde også en julekalender sammen, noe jeg synes ble veldig vellykket ♥

Nå når jeg ser over dette innlegget innser jeg hvor mye jeg har utviklet meg, både innen foto og blogging iløpet av 2012. Jeg har tatt ca 17 000 bilder gjennom året som har gått, og selvom ikke alle er like bra (hehe), så er jeg glad over at jeg gjorde det. Øvelse gjør mester!
Og så vil jeg takke alle dere som har fulgt bloggen min gjennom året, og alltid legger igjen hyggelige kommentarer. Dere er BEST ♥

Q: Hva utviklet du deg innen i året som gikk?

   04.01.2013
 • 11:53
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 6

Presanger


Over ser dere noen av gavene jeg fikk til jul og bursdag. Neglelakk, deksler, pysj, sokker (♥), snøkuler, parfyme, bøker, joggebukse fra A&F og baketing (sånn som den tykke "pennen" dere ser foran & white icing-color)! Jeg fikk også en del "usynlige gaver", slik som spotify premium, abonnement på Fotosidan, personlig almanakk og caseapp-deksel (som jeg skal lage selv) ♥ Tusen takk for alt!

Nå holder jeg på å redigere en liten nyttårsvideo til dere, og jeg fant den perfekte sangen å bruke til! Noen som kan gjette hvilken?

Q: Hva var det fineste du fikk til jul iår? (Haha, tok dere den?)

   02.01.2013
 • 17:57
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 7

Birthday


Q: Hva synes du?

   30.12.2012
 • 14:30
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 9

Too much to handle


Har dere noen gang kjent på den følelsen av at alle andre er flinkere enn deg i alt, at du aldri er flink nok? Sånn føler jeg meg. Jeg lager stygge design og tar dårlige bilder. Aldri blir noe bra, aldri blir jeg fornøyd. Jeg går rundt og tenker på bloggen 24/7, og får aldri ro. Det er som et gjenferd som hjemsøker meg, skriker "BLOGG NÅ! Du kan ikke skuffe leserene dine, den eneste grunnen til at de leser bloggen din er fordi de synes synd på deg!!". Selvfølgelig er det ikke et gjenferd, det er meg. Det er mine alt for høye krav til meg selv som skriker.

Bloggen har blitt en byrde, noe som ikke er gøy, men som jeg føler er en hverdags-plikt. En innlegg der, og et innlegg her. Det går ikke lenger. Jeg orker ikke. Derfor tar jeg meg en bloggpause ut 2012, selvom jeg sikkert kommer til å legge ut noen oppsummeringsinnlegg mot slutten. Og så tror jeg kanskje at jeg viser julegaver og bursdagsgaver samlet i januar, på video hvis noen vil? Nå er det tross alt bare 4 dager igjen til bursdagen min :3

Tusen takk for alle fine kommentarer dere legger igjen, dere skulle bare visst hvor glad jeg blir av dem ♥

Q: Hva synes du om bildet?

HUSK AT DET FORTSATT ER MULIGHET TIL Å STILLE SPØRSMÅL I SPØRSMÅLSRUNDEN!

   26.12.2012
 • 12:04
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 11

Sing a song
Christmases when you were mine - Taylor Swift 


Home for christmas - Maria Mena 


Mistletoe - Justin Bieber


Et juleevangelium - Klovner i kamp

 
It′s beginning to look a lot like christmas - Michael Bublé

 
Back to december - Taylor Swift

Q: Din favoritt-julesang?

   23.12.2012
 • 12:13
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 5

Pain(ting)

   18.12.2012
 • 18:39
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 4

Ønskeliste

Whoopie gavesett - Rafens ♥ Personlig almanakk - Personlig almanakk ♥ White icing color - Rafens ♥ Sandmannen (på svensk) - Bokia ♥ Spotify premieum - spotify ♥ Cucakes - Cappelendamm ♥ Gavekort på å designe sitt eget iPhonedeksel - Caseapp ♥

Dette er litt av min ønskeliste til jul og bursdag for iår! Hvis noen andre også har lyst på caseapp-deksel burde dere trykke HER, hvor dere kan vinne et!

Q: Hva ønsker du deg til jul?

Bilder fra google

   08.12.2012
 • 14:24
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 4

Let it snow


Jenta jeg møtte på tirsdag var som mange gjettet, Eirin! Fem tilfeldige som gjettet riktig: Hannah - Anine - Thea - Cathrin - Julia 

Q: Hva synes du om bildet?

   06.12.2012
 • 19:27
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 1

Hvem møtte jeg idag..?


Da er jeg ferdig med 2 fantastiske dager på Medier og Kommunikasjon på Nesbru vgs! På veien hjem idag møtte jeg denne jenta... noen som klarer å kjenne henne igjen? Selvom vi bare fikk snakket sammen i 5 minutter virket hun som en utrolig hyggelig og snill jente!

Trekker ut 5 av de som gjetter riktig som får en liten link til bloggen sin i neste innlegg, der kommer også svaret ♥

   04.12.2012
 • 18:00
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 25

ND-filter og nytt deksel


Se hva jeg har fått i posten! Et ND-filter (gråfilter) fra kamda.se, og et deksel fra idiwa.se! Filteret vant jeg i en fotokonkurranse for en stund siden, og dekselet bestilte vi. Hos mormor og morfar er det en liten bekk bak huset, og siden jeg var hos dem i helgen benyttet jeg sjansen til å teste ut det nye filteret! Kan ikke si noe annet enn at jeg er s-t-r-å-l-e-n-d-e fornøyd, dere får se bilder litt senere i uka ♥

Q: Har du et ND-filter?
Q: Hva synes du om dekselet?

Du finner filteret her, og dekselet her :)

   19.11.2012
 • 17:52
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 10

Mine mål

♥ Ta mange kreative selvportrett
♥ Legge ut mange bilder på bloggen
♥ Ta så mange portrettbilder som mulig av andre (ha photoshoots)
♥ Tenke utenfor boksen

Q: Har du noen mål for november 2012?  


// INNLEGGET ER INSPIRERT AV RENATES, HENNES INNLEGG FINNER DU HER!

   04.11.2012
 • 14:12
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 8

Instagram

Nå har jeg fått instagram! Følg meg gjerne, heter juliaes98 der ♥

Q: Har du instagram, isåfall; hva heter du der?


Finalistene i konkurransen legges ut ikveld!

   30.10.2012
 • 16:32
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 8

The iPhone

LOVE ♥

   29.10.2012
 • 17:59
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 8

Rest In Peace

Jeg vil aldri glemme deg Filippa, du var verdens beste kanin. Hvil i fred ♥

   15.10.2012
 • 18:02
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 16

F i n a l i s t

Jeg har gått videre i Erikas fotokonkurranse i samarbeid med kamda.se! Dere aner ikke hvor glad jeg er nå, made my day (yesterday)! Men jeg blir jo selvfølgelig enda gladere hvis dere går innHER og kommenterer "Nr 2" ♥

Avstemningen avsluttes tirsdag 16. oktober kl 20.00, så alle som stemmer på mitt bilde frem til da skal få en/flere kommentar av meg :)

Tidsinnstilt innlegg

   10.10.2012
 • 10:10
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 6

Deltar i en konkurranse

Jeg finner så mange konkurranser nå for tiden! Og selvom jeg har pause så er det jo et krav for å være med at man lager et innlegg om det, og legger med bildet sitt, så da får jeg gjøre det ;)

Bildet over deltar jeg med i denne fotokonkurransen, og hvis jeg vinner vil jeg mer enn gjerne vinne dette gråfilteret fra kamda.se!

Motivering (på svensk): "På siståndet har jag blivit mer och mer intresserad av att ta "vatten-bilder" med långa slutartider, vilket nästan är omöjligt för att det alltid blir för ljust. Derför hade et gråfilter/ND-filter varit perfekt ♥


Med bildet over er jeg med i Amandas fotokonkurranse hvor temaet er "farger", og jeg valgte å delta med bildet over fordi jeg synes det var veldig kult med de naturlige regnbue-fargene i spindelvevet! Hvis jeg vinner vil jeg gjerne vinne dette gråfilteret fra kamda.se!

Motivering (på svensk): "På siståndet har jag blivit mer och mer intresserad av att ta "vatten-bilder" med långa slutartider, vilket nästan är omöjligt för att det alltid blir för ljust. Derför hade et gråfilter/ND-filter varit perfekt ♥"


Med bildet over deltar jeg i Kamda.se sin fotokonkurranse hvor temaet er "Trær". Du kan vinne et gavekort på 300 kr på kamda.se/idiwa.se, og hvis jeg er så heldig å vinne vil jeg gjerne vinne dette gråfilteret og denne filtervesken fra kamda.se!

Q: Hva syntes du om det første bildet?

   09.10.2012
 • 19:53
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 3

HØST

Da har jeg kommet hjem fra Østerrike! Glemte visst å nevne at det var treningssamlig jeg.... hehe. Var ihvertfall utrolig deilig å komme hjem etter den (ca) 28-timers bussturen, men nå er jeg sinnsykt sliten. Imorgen er det jo skole igjen (mø), så må passe på å legge meg tidlig idag. Ukens temafoto-bilde kommer nok dessverre ikke idag, men imorgen. Månedens oppsummering for september kommer også i løpet av de nærmeste dagene!

Men jo, nå har det seg sånn at jeg er med i en fotokonkurranse! Denne gangen er det kamda.se (tidligere tvspelsweb.se) som har konkurransen hvor man kan vinne et gavekort på kamda.se/idiwa.se på 300 kr, og konkurransen har de på facebook-siden sin. Temaet er HØST, og hvis jeg vinner vil jeg gjerne vinne dette gråfilteret og denne filtervesken :) 

Q: Hva synes du om bildet?

   07.10.2012
 • 21:35
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 7

SHOOT

Fikk dette i helgen av farmor og farfar, love it! Vi bestilte det til dem (Sverige) fordi frakten var billigere dit, og når vi var nede i helgen fikk jeg det! Hvis noen lurer så er det et bonusnummer av det svenske fotobladet SHOOT, tror de kun trykket opp ca 200 st utenom de til abonnementene, og jeg var så heldig å få bestilt et! Har tenkt til å anbefalle 2 svenske fotoblader snart, og SHOOT er et av dem ;) 

Q: Har du lest/sett SHOOT før, og har du dette nummeret? 

   25.09.2012
 • 20:27
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 8

Tommelen opp for...

Tommelen opp for at jeg har jogget to ganger denne uken.

Tommelen opp for at dere kommenterer masse hyggelig. ♥

Tommelen opp for å runde 40 followers på bloglovin.

Tommelen opp for nytt objektiv (verdens beste ♥).

Tommelen opp for alle dere i temafoto som lyser opp dagene mine.

Tommelen opp for fine høstsanger. ♥

Tommelen opp for å bli fornøyd med bildene jeg tar. 

Tommelen opp for fine høstklær.

Tommelen opp for fargerike høstblader.

Tommelen opp for helg.

Q: Tommelen opp for....?

   23.09.2012
 • 20:01
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 4

f/1.4

Wiiiii, har allerede forelsket meg helt i det nye objektivet ♥ Det er bare helt utrolig bra, sinnsykt stor forskjell fra det gamle kitobjektivet! 

Over ser dere noen av de første bildene jeg tok med det, og jeg vil vel si at de ikke ble så aller værst? Selv ble jeg ihvertfall fornøyd :)

Q: Har du dette objektivet?

Q: Hva synes du om bildene?

   18.09.2012
 • 16:53
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 11

Canon EF 50mm f/1.4

GLAD. JENTE ♥

   17.09.2012
 • 19:22
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 17

September

Dette er hva jeg har holdt på med i en stund nå, en bakrund! Ble veldig fornøyd med sluttresultatet, inspirasjon hentet HERFRA!

Q: Hva synes du? 

   04.09.2012
 • 19:32
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 6

Close-up +10

WII, GJETT OM JEG ER GLAD NÅ!? Når jeg kom hjem hadde premien fra konkurransen jeg vant dumpet ned i postkassen, et etterlengtet close-up filter! Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen: TUSEN TAKK ALLE DERE SOM STEMTE PÅ MEG ♥

Q: Har du / ønsker du deg et close-up filter?

   31.08.2012
 • 15:28
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 8

NaturMed de 3 bildene over deltar jeg i Ellen Rikkes fotokonkurranse, hvor temaet er "Natur". 

Q: Hva synes du om bildene?

   30.08.2012
 • 22:15
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 4

3 musikktips

               

Over ser dere nok 3 av mine favorittsanger for øyeblikket, de er bare så bra! 

Q: Har dere noen andre musikktips?

   30.08.2012
 • 20:47
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 1

Målløs

JEG ER HELT... HELT MÅLLØS! Vet ikke hva jeg skal si, men må først og fremst takke ALLE dere som har stemt på meg, uten dere hadde ikke dette vært mulig! Åhh, og akkurat et Close-up filter som jeg har ønsket meg lenge, wii :)

DERE ER BEST ♥

   28.08.2012
 • 15:24
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 5

OMG, er det sant!?

JEG BLE EN AV FEM FINALISTER I FOTOKONKURRANSEN JEG MELDTE MEG PÅ I FOR NOEN DAGER SIDEN!!! Kan bare ikke tro at det er sant, ble såå glad :D Så da hadde jeg blitt superglad hvis du ville stemme på bilde nr 5 HER (legg igjen en kommentar hvis du har gjort det, så skal jeg stikke innom bloggen din hvis du har en)! Wiii, er ikke lykkerus nå:D  DET SYKESTE ER AT JEG VANT, TAKKET VÆRE DERE! TUUSEN TAKK!

   24.08.2012
 • 20:26
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 9

"Vinner-bildet"

Da ble det tilslutt dette bildet jeg deltar med i fotokonkurransen jeg nevnte tidligere, fordi jeg er ganske fornøyd med dette bildet! Bare elsker fargene, og at det er skarpt gjør det enda bedre ♥

Konkurransen finner dere her og jeg vil gjerne vinne dette close-up filteret fra tvspelsweb.se hvis jeg vinner :)

Q: Hva synes du om bildet?

Q: Er du med i den konkurransen?

   23.08.2012
 • 22:23
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 5

Vinn personlig almanakk!

// Fikk ideen fra Eirin

Nå er jeg med å konkurrerer om en personlig almanakk herfra, på denne bloggen :D

Q: Er du med i den konkurransen, eller skal du melde deg på?

   23.08.2012
 • 20:54
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 0

Trenger DIN hjelp!

Nr 1 ↑

Nr 2 ↑

Nr 3 ↑

Nr 4 ↑


Nr 5 ↑

Nr 6 ↑

Nr 7 ↑

Nå har det seg sånn at jeg har tenkt til å være med i ENDA en fotokonkurranse, haha... denne gangen er temaet "Ditt beste bilde / det bildet du er mest fornøyd med". Jeg har virkelig ingen anelse om hvilket jeg skal delta med! Forrige gang dere "anbefalte" hvilket bilde jeg skulle delta med, så gikk det jo veldig bra... hihi:) Så derfor hadde jeg blitt superglad hvis du gadd å slenge igjen en kommentar om hvilket bilde av de over (eller et annet) jeg burde delta med!

Q: Hvilket bilde synes du jeg burde delta med?

   22.08.2012
 • 22:23
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 10

Stem på Anette!

// Bildet er tatt av Anette

Jeg ble ikke finalist i fotokonkurransen jeg meldte meg på i for noen dager siden, men det ble Anette! Så hvis du vil gjøre henne glad, stem på hennes bilde (nr 1) HER! Jeg bare elsker det bildet, vannet er såå kult ♥ Anbefaller itillegg bloggen hennes, ALLE burde ta en titt på den:)

Q: Har du lest Anettes blogg før?

   21.08.2012
 • 18:50
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 5

Sommer

Da tar jeg og hiver meg på en fotokonkurranse nå i siste liten, som Rebecka har! Premien er et gavekort på tvspelsweb.se, på 300 kr. Hvis jeg vinner vil jeg gjerne vinne dette close-up filteret, og dette polarisasjons-filteret(?). Du kan melde deg på HER hvis du vil, siste frist er idag kl 23.59 (temaet er sommer)!

Q: Hva synes du om bildet?

   19.08.2012
 • 22:17
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 3

Pakke i posten

Wii! Rett etter at jeg tok bloggpause for noen uker siden, bestilte jeg produkter fra tvspelsweb.se, for gavekortet jeg vant i fotokonkurransen for en stund siden. Frakten til Sverige var mye billigere enn til Norge, så vi bestilte det til mormor og morfars adresse. Så etter å ha vært hos dem i ca 3 dager dumpet disse herlighetene ned i postkassen dems, wii! En solblender og en 5 i 1 refleksskjerm, 56 cm i diameter.

Har ingen andre å takke enn nettopp alle dere som stemte på meg, det var dere som gjorde at jeg nå har disse tingene! ELSKER DERE ♥

Refleksskjermen kan du finne HER, 189 SEK

Solblenderen kan du finne HER, 59 SEK

Q: Har du noe av det samme?

   17.08.2012
 • 21:36
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 6

Darkness

Q: Hva synes du om bildet?

   14.08.2012
 • 20:51
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 6

Vil du bli linket?

Husker dere innlegget jeg la ut for 2 dager siden om at jeg var med i en fotokonkurranse? Det var ca 60 st som deltok, og jeg regnet egentlig med på ikke bli blandt finalistene.... men det ble jeg! 60 bilder ble til 11 finalister, og jeg er helt utrolig overlykkelig for å være en av dem! Så nå lurte jeg på om noen av dere hadde hatt lyst til å stemme på bildet mitt? Jeg deltar med bilder over, og jeg er nr 7. Alt man trenger å gjøre er å skrive "Nr 7"  f eks i kommentarfeltet, trykke på "skicka kommentar", og så har man stemt! 

De som har blogg, og kommenterer her under at de har stemt kommer til å bli linket i et eget innlegg når konkurransen er ferdig, som takk for hjelpen (uansett om jeg vinner eller ikke) :)

STEM HER!

   13.08.2012
 • 13:18
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 14

Med i en fotokonkurranse

Jeg stikker bare innom for å si at jeg er med i en fotokonkurranse på bloggen til Filippa, hvor temaet er sommer! Premien er et gavekort på tvspelsweb.se, på 250 kr. Hvis jeg er så heldig å vinne vil jeg gjerne vinne dette close-up filteret som jeg har ønsket meg lenge. 

Hvis du vil delta kan du melde deg på HER, siste dag idag!

Q: Hva synes du om bildet?

   11.08.2012
 • 11:59
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 3

In my new bed


Første natten i ny seng! Har hatt høy/køye-seng i ca 6 år, og nå hadde jeg lyst på lav igjen. Jeg og pappa monterte den i går kveld/natt, og jeg bare elsker den ♥ Dette er på en måte en liten sniktitt på rommet, mens dere venter på å få se hele.                                  Sengen er fra ikea og du kan se hele HER :)

Q: Hva skal du idag?

   02.08.2012
 • 11:32
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 9

Musikktips

Beste sangen ♥ Hører på den hele tiden, årets sommerlåt (ifølge meg)!

Q: Hva synes du om sangen?

   29.07.2012
 • 16:59
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 2

Med i fotokonkurranse

Da er jeg med i en fotokonkurranse på denne bloggen, temaet er "Sommer" og siste frist for å melde seg på er imorgen! Premien er et gavekort på tvspelsweb på 300 kr, og det skader jo ikke med flere gavekort;)

Hvis jeg vinner vil jeg gjerne vinne dette close-up filteret og dette polarisasjonsfilteret(?).

Q: Hva synes du om bildet?

   24.07.2012
 • 23:21
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 3

The winner takes it all

// Bildet er lånt HERFRA
JEG TROR JEG ER I HIMMELEN. KAN IKKE SKJØNNE AT DET VAR JEG SOM VANT. TUSEN TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM STEMTE PÅ MEG, LOVE YOU ♥ 

Q: Vunnet en fotokonkurranse før?

   21.07.2012
 • 12:36
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 3

Ønsker


//Photoshop-bilde lånt HERFRA // Objektiv-bilde lånt HERFRA // Filter-bilde lånt HERFRA

Det er vel hovedtingene, som tilsammen blir...ja, mye penger. Egentlig har jeg råd til Close-up filteret nå, men jeg venter til etter fotokonkurransen jeg er med i er avsluttet til jeg muligens bestiller det, for hvem vet, kanskje jeg vinner (hvis du vil hjelpe meg med å vinne kan du stemme på mitt bilde, nr 2, HER!). Vet om en del flere fotokonkurranser hvor man kan vinne gavekort på den nettsiden hvor jeg har sett filteret (og gavekortet dekker kostnaden av filteret), så da kan man jo alltids håpe på å vinne det der hvis jeg ikke vinner nå!

Q: Sparer du til noe av det samme? 

Q: Har du noen nyttige tips til hvordan man kan tjene penger?

   18.07.2012
 • 15:27
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 4

New in

Litt nye ting som jeg har kjøpt i det siste! 50 nagler - amazon ... 1800 små "diamanter" - amazon ... lilla cupcake - kremmerhuset

Må informere om at den rosa cupcaken ikke er min, men Ella sin:)

Q: Hva synes du om bildene?

Q: Har du noe av det samme?

   09.07.2012
 • 18:53
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 8

STEM PÅ MEG!


Husker dere konkurransen jeg skrev om for noen dager siden, jeg ble en av finalistene! Nå hadde jeg blitt super duper utrolig glad hvis dere gikk inn HER og kommenterte "Nr 2" eller "Julia". Man kan stemme fram til den 19. juli:)

Legg gjerne igjen en kommentar om du har stemt!

   09.07.2012
 • 11:18
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 3

Lys #2Da ble det til slutt bildet over jeg bestemte meg for å delta i DENNE fotokonkurransen med, etter at de fleste likte det bildet best. Temaet er jo som tidligere nevnt "Lys", og idag er siste dag for å melde seg på!

Om jeg vinner vil jeg veldig gjerne vinne DENNE refleksskjermen og DENNE filtervesken:) 

Q: Hva synes du om bildet?

   07.07.2012
 • 22:30
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 5

Trenger hjelp av dere!

Da har det seg sånn at jeg har tenkt til å være med i en fotokonkurranse med teamet "Lys" (som får tolkes helt fritt), og ikke klarer og bestemme meg for hvilket bilde jeg skal delta med. Så da tenkte jeg å spørre dere hvilket dere synes jeg skal delta med og hvorfor?

   06.07.2012
 • 09:17
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 4

Lese din blogg?

Idag har jeg ikke gjort stort. Jeg har kjedet meg. Hvorfor har jeg da ikke blogget? Fordi jeg har gjort kjedelige ting som å brette tøy osv for å tjene penger. Da spør dere: Hvorfor trenger du penger da? Så svarer jeg: Jo, fordi jeg sparer til photoshop (CS6)! Og jeg kommer nok til å kjede meg enda mer utover kvelden, så hvis du hadde vært så snill å legge igjen bloggadressen din/ skrive "Les gjerne min!" (hvis du har blogg da) så hadde jeg blitt glad! Hadde itillegg blitt veldig glad hvis du la igjen noen tjene-penger tips:)

   05.07.2012
 • 17:41
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 7

SOMMER 2012 - bakrund

Da har jeg forandret litt på den bakrunden jeg bruker, siden jeg syntes den andre ble så mye liksom, og alt gikk i et. Jeg la på noen svake lag med hvitt i gimp, og fargela nederst. Som dere ser på bilder over, så har jeg mac, og derfor har jeg laget en version som dekker hele skjermen (min) og en som er akkurat som den på bildet over. Lover ikke at det blir bra/ok kvalitet når dere bruker den, men man kan jo prøve hvis man vil:)

HER finner du den "heldekkende"

HER finner du den som er på bildet over

Q: Hva synes du om bakrunden(e)?

Legg gjerne igjen en kommentar om du bruker noen av dem:)

   03.07.2012
 • 12:14
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 1

Lyst på 2 kommentarer?

Okei, da har det seg sånn at jeg (uvirkelig nok) er en av finalistene i en fotokonkurranse jeg meldte meg på i for en evighets siden! Tror det var over 30 deltagere, og så er jeg, lille jeg, en av finalistene! Man kan vinne et gavekort på 300 kr på tvspelsweb.se, hvor de selger masse bra fotoutstyr. Så da lurte jeg på, om dere hadde villet stemme på meg? Isåfall hadde jeg blitt utroolig glad, dere aner ikke!

Kan jo gjøre det sånn, at de som stemmer på meg, og kommenterer her at de har stemt på meg (og har blogg) skal jeg "kommentere tilbake" på dens blogg, med 2 kommentarer:)

Hvis du vil stemme kan du gjøre det HER!

   28.06.2012
 • 12:46
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 9

Fotokokurranse!

Jeg er med i en fotokonkurranse (med siste frist for å melde seg på imorgen) på DENNE bloggen, temaet er "sommer" og HER finner dere direktelink til konkurranse-innlegget.

MOTIVERING: "Jag vill gärna vinna DETTA close-up filter (62 mm)! Jag värligen älskar att fota macro, och detta filter är värkligen något jag har önskat mig i lång tid! Med detta close-up filter hade mina macro-bilder blivit ännu bättre, och jag hade kunnat komma ännu närmare motivet!"

PS: Det står på svensk siden bloggen hvor jeg deltar på er svensk!

Q: Hva synes du om bildet?

   26.06.2012
 • 17:35
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 2

DIY - Do it yourself

I de siste ukene har jeg fått helt totalt dilla på DIY klær, smykker og egentlig alt! Det at man piffer opp en for kort bukse til en kjempekul batikkshorts med nagler, er bare så utrolig awesome i mine øyne! For noen dager kom jeg over DENNE bloggen, og jeg ble helt forelsket med en gang. Så mange fine farger på en gang! Bildene over er hentet fra den bloggen, og er noen ting jeg har tenkt til å prøve meg på i sommer. Filt-hamsteren (rad 2) var jo bare sååå utrolig søt, har tenkt til å lage en sånn og feste en tråd i, slik at det blir et søtt smykke:) Anbefaller absolutt alle som liker å lage ting/ være kreative å gå inn på den bloggen, en av mine største inspirasjoner akkurat nå!

Q: Hva synes du om den bloggen?

Q: Liker du DIY-prosjekt (har du blogg og har gjort noe slik, så vil jeg gjerne se!)? 

   22.06.2012
 • 21:06
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 2

Bilder tatt i 2011 og 2012

2011:                         2012:

Det er ikke samme hest som er på de siste bildene....

Det er rart hvor mye jeg faktisk har utviklet meg innen foto på kun 1 år! Nå i disse dager kjøpte jeg nemlig det første kameraet mitt, og begynte "for alvor" (trodde jeg da) å få intressen for å ta bilder. Gikk rundt hele tiden og tok fantastisk fine bilder! Når jeg ser dem nå, har jeg lyst til å bare lukke øynene og prøve å ikke få mareritt...haha. Er ihvertfall ganske stolt av meg selv egentlig, for at jeg har lært så mye. Det beviser bare at hvis du virkelig har lyst til å lære/bli bedre i noe, så er det ingen som kan stoppe deg:)

Q: 2011-bildene VS 2012-bildene?

   21.06.2012
 • 19:45
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 6

Fotoutstyr


Kamerahus:
Canon EOS 600D

Objektiver:
Canon EF 50 mm f/1.4 USM
Canon EF-S 18-55 mm f/ 3.5 - 5.6 IS II
Sigma DC 10-20mm f/3.5 EX HSM
Sigma DC 18-200 mm f/ 3.5 - 6.3

Tilbehør/ekstra:
UV-filter (passer til Sigma-objektivet)
Close-up filter +10 (passer til Canon-objektivene)
ND-filter (gråfilter) 1.8 64x (passer til Canon-objektivene)

Fotoveske - hvit - Manfrotto
Solblender (passer til Canon-objektivene og vidvinkelen fra Sigma)
5 i 1 refleksskjerm - 56 cm 
Fjernutløser Canon RC-6 
Ekstra batteri
Velbon stativ (gammelt)

 //SENEST OPPDATERT: 29. mai 2013

Har du noe av det samme?

   16.06.2012
 • 12:54
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 19

Med i en konkurranse

Da er jeg med i en fotokonkurranse hos Maja og Eline! Temaet er vennskap, og man kan melde seg på HER og HER.

Q: Hva synes du om bildet?

   09.06.2012
 • 23:01
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 5

Konkurranse!

// Dette innlegget er laget fordi jeg er med i en konkurranse, konkurranseinnlegget kommer dere til ved å trykke HER. //

"Jag har valt det här fotot för at när jag var liten och mormor läste sagor för mig, så var det alltid så här jag trodde at skogarna såg ut! At alla skogar var lika vakra och massor med blommor i:) Bilden får mig att drömma mig tillbaka til den tiden när mitt största bekymmer var att princessan i den ena sagan inte kunde hitta tillbaka till slottet, för att hon var vilsen i skogen..."

Om jag vinner vill jag gärna vinna dom här produkterna: Mellanringar (149 kr), putsduk (29 kr) och et close-up-filter (99 kr). 

Q: Hva synes du om bildet?

(Mesteparten av innlegget er skrevet på svensk fordi det er en svensk konkurranse! Håper dere kan forstå litt av det ihvertfall da;)

   06.06.2012
 • 21:24
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 7

This is me

Canon EOS 600D / Sigma DC 18-200 mm 1:3.5-6.3 / Fjernutløser RC-6 (Canon)

Frisyren fra bursdagen, hvor temaet var "Crazy/annerledes hår"! Plan A gikk i dass etter 2 timer, og måtte finne på noe kjapt på 45 min...

Q: Hva synes du om bildene?

   02.06.2012
 • 22:24
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 5

Stemme på meg?

//Bilde lånt fra stemmeinnlegget
Hei dere! 
Jeg har vært så heldig å blitt trukket ut til å være en av finalistene i en blogg VS blogg, og nå lurer jeg på om dere hadde kunnet være så snille å stemme på meg? Det eneste man trenger å gjøre er å kommentere "Jeg stemmer på Julia" eller noe slikt:) Hadde blitt utrolig glad hvis dere hadde gjort det! Dere kan trykke HER for å komme til innlegget hvor dere stemmer:)
   29.05.2012
 • 22:06
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 3

Månedens bilde

Da er jeg med i månedens bilde-konkurransen på Eirin sin blogg. Direktelink til konkurranseinnlegget finner dere HER

Q: Hva synes du om bildet?

   27.05.2012
 • 11:42
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 5

Er dette en drøm?

JEG.KAN.BARE.IKKE.FATTE.AT.DET.ER.SANT.

   21.05.2012
 • 22:03
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 14

Payphone

Payphone - Maroon 5 ft. Wiz Khalifa

Åh, har fått så sinnsykt dilla på denne sangen, bare bokstavelig talt elsker den ♥ Morsom lyrics-video er det også, hihi;)

Q: Hva synes du om sangen?

   20.05.2012
 • 13:13
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 6

Sneakpeak på det hemmelige prosjektet

For en stund siden kom jeg hjem fra en sykkeltur med Emma, hvor vi startet på det hemmelige prosjektet vårt! Det var kjempegøy, og jeg gleder meg til neste gang! Dere får bare vente og se hva det er, men et samarbeid mellom bloggene er ihvertfall sikkert!

Q: Hva har du gjort idag?

   19.05.2012
 • 15:29
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 8

Spørsmål og svar

Da fant jeg ut at det var noen spørsmål jeg ikke hadde svart på i spørsmålsrunden, fordi de ikke var i selve "Spørsmålsinnlegget"... så da tar jeg de likesågodt her:)


Fra Mia

Dine topp 10 blogger?

1. Eirin Halland

2. Sofie Sund

3. Diary of bella

4. Filippao

5. Maren Vik

6. Rebeckas foto

7. Tinkerbella

8. Linafoto

9. Caty

10. Majawin

(Leser maaaange flere men dette er nok min topp 10 for øyeblikket).

Dine topp 5 - 10 bilder?

Hvis det er av bilder jeg har tatt selv, så har jeg noen favoritter jeg ikke helt klarer å plassere inn i en liste..... så dette er 8 bilder jeg er fornøyd med!

Dine topp 3 bøker?

Hmm...

1. Gossip girl (serien)

2. Cirkeln (er på svensk, og jeg har nettopp startet på den...)

3. House of night (serien)

Det fineste bildet av deg?

Akkurat nå er det nok dette jeg liker best!Hvor lenge har du hatt denne bloggen?

Siden 21. juni 2011, som nå blir.... 10 måneder + 6 dager :)

Hva er statistikken på bloggen din akkurat nå?

De siste 5 dagene: 26 - 29 - 38 - 35 - 26 lesere(sålangt idag)!

Brus vs vann?

Vann!

Hørespill vs bok?

Bok!

Hva må til på en blogg for at den skal bli bra?

Har laget et innlegg om det for en stund siden, men har forandret noen meninger siden det.... Designet må være ryddig med ikke altfor sterke farger, mye eller lite tekst spiller egentlig ingen rolle, men det viktigste av alt (for meg) er bildene! For at jeg skal lese en blogg må det være fine bilder av bra kvalitet! 

Hvilken plass ligger du på på blogg-lista i din kommune?

Idag (27.4) ligger jeg på 39. plass på Asker-topplisten:)

Q: Har du noen gode bøker å anbefalle?

   27.04.2012
 • 20:14
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 0

VENNSKAP

// Bildet er lånt fra http://eirinhallands.blogg.no
Er med i enda en konkurranse, og denne gangen er temaet Vennskap! Konkurransen arrangeres av Eirin og Ingvild, som har 2 fine fotoblogger:) Har valgt å delta med bildet under, litt annerledes enn de fleste andre, men jeg syntes at vennskap har flere sider enn kun den positive!

Q: Hva synes du om bildet?

Q: Enig med teksten på bildet?

Direktelink til konkurranseinnlegget på Eirin sin blogg finner du her!

   26.04.2012
 • 21:46
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 2

Stemme?

Da har jeg vært så heldig å være 1 av 3 finalister i "Månedens bilde" på Eirin sin blogg, og hadde blitt superduper glad hvis du ville stemme på meg! Hvis du likte mitt bilde best, og har lyst til å stemme på meg kan du gjøre det HER:)

Q: Er du ofte med i fotokonkurranser?

   25.04.2012
 • 19:26
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 2

Alle mine neglelakker

Fikk et spørsmål til spørsmålsrunden av Maja om jeg kunne legge ut bilder på alle neglelakkene mine, og JA det kan jeg:) Her kommer de!

Vet at noen av de oransje ser veldig like ut, men de er liitt forskjellige!

Q: Samler du på neglelakk?

Q: Hvor mange neglelakker har du?

   20.04.2012
 • 11:28
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 3

Svarene på spørsmålsrunden

Fra Lise:

Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden?

- Ja jeg bruker skjorter. Pleier å ha de åpne og utenpå buksa, sånn at de "slenger" litt.

Fra Majawin:

Favorittbok?

- Hmm... lenge siden jeg har lest noen gode bøker, men må nok bli bøkene i Gossipgirl serien.

Favorittdyr (utenom kanin)?

- Må nok bli enten katt eller hund, eller begge:)

Favorittmat?

- Må nok bli noe grillet på sommeren, med mais, poteter og en god salat med avokado i (♥).

Går du på telemark som aktivitet?

- Ja det gjør jeg:)

Kan du legge ut bilde av ALLE neglelakkene dine?

- Har laget et innlegg om det, kom til det ved å trykke HER!

Fra Rebecca:

Hvorfor ville du lage en blogg?

- Fordi jeg likte å skrive, det var nok den største grunnen akkurat da.

Når begynte du å intressere deg for foto?

- Var nok i mai/juni 2011 jeg begynte å synes det var gøy å ta bilder og fikk lyst på eget kamera.

Hva er ditt favorittband?

- One direction (♥)!

Hvem er dine bestevenner?

- Har egentlig ikke noen konkrete bestevenner, men mange gode venner. Tror ikke jeg skal ramse opp alle nå, siden da er det alltid noen jeg glemmer...

Fra Maiken:

Hva har du lyst til å bli?

- Akkurat nå har jeg lyst til å bli fotograf, men det varierer ofte.

Hva er favorittfagene dine?

- K&H, norsk, naturfag og samfunnsfag.

Hvilke fag hater du?

- Hater egentlig ingen, men de som ikke er så høyt opp på favoritt-listen er nok fransk og rle....

Fra Siri:

Hvilke blogger leser du?

- Antonsfoto, Caroline Maria, Caty, Diary of bella, Eirin Halland, Elineslilledagbok, Filippao, Fokis, Hitw, Keela, Linafoto, Majawin, Megapixlar, Marenviks, Olivia Sandin Pekka, Rebeckas foto, Sofie Sund, Tinkerbella, xdhelenexd...titter selvfølgelig innom mange flere, men dette er favorittene:)

Hvordan trives du på skolen?

- Bra:)

Hvem har du best kontakt med i klassen din?

- Hmm... blir nok Marthe, Camilla, Solveig og Julie siden vi går hjem sammen og da snakker man jo endel!

Favorittsang(er)?

Call me maybe - Carly Rae Jepsen, Drive by - Train, Starships - Nicki Minaj, Euphoria - Loreen og Pull of the eye - Donkeyboy.

Fra Ella Sophie Olafsen:

Hva slags kamera har du?

- Jeg har Nikon coolpix P500, men bruker ofte mamma og pappa sitt, Canon EOS 400D.

Hva slags redigeringsprogram bruker du?

- Bruker et som kun finnes på mac, Image Tricks Lite, men har også brukt picnik myye!

Taco eller pizza?

- Hmm.... må nok bli pizza siden det finnes tacopizza (♥)

Hvor mange neglelakker har du?

- 69 (med en sånn fransk manikyr-penn), noen er rikitgnok mamma sine....

Favorittfarge nå?

- Må nok bli enten mintgrønn eller blå! Eller alle fine farger....

Din favorittoutfit?

For tiden må det nok bli denne:

Genser fra Signal Clothing (?) - Shorts fra Cubus - Strømpebukse fra Åhlens - Smykke fra Herligheten (en butikk i Vollen) - Sko fra ???

Q: Fikk dere svar på det dere lurte på?

   20.04.2012
 • 11:26
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 0

Månedens bilde

Da er jeg med i Månedens bilde-konkurransen på Eirin sin blogg!

Q: Hva synes du om bildet?

   19.04.2012
 • 22:07
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 3

MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN!

   17.04.2012
 • 21:51
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 1

Spring nails


Jeg følte jeg bare måtte skifte ut påskeneglene nå og prøve de nye essiene. Bestemte meg for å bruke en basecoat (den lyseblå på bildet over), lyselilla og lysegrønn med en matt topcoat på toppen. Som dere kanskje ser på bildene så er ikke lakken blank, det er fordi jeg tok på den matte topcoaten:) Ble ihvertfall skikkelig fornøyd med det, og disse fargene er noen klare favoritter!

Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å ta bilde av hver eneste neglelakk jeg har (til spørsmålsrunden), så da vet dere at dere får se alle!

Q: Hva synes du om vårneglene mine?

Q: Liker du freshe pastellfarger, akuurat som meg?


IKKE GLEM SPØRSMÅLRUNDEN! AVSLUTTER DEN PÅ FØRSTKOMMENDE TIRSDAG KL 22.00!

Og 1000 takk for alle de hyggelige kommentarene (og ny leserne) jeg har fått i det siste, dere er BEST ♥

   15.04.2012
 • 19:24
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 9

Med i en konkurranse

Jeg er med og deltar i en fotokonkurranse på DENNE bloggen (svensk), hvor man kan vinne et gavekort på tvspelsweb.se. Temaet er "Detaljer", og hvis jeg vinner vil jeg gjerne vinne DETTE + DETTE:) Grunnen til at jeg vil vinne akkurat det er fordi jeg er veldig glad til å ta nærbilder på f eks blomster, og da er det fint med et macrosett!

Q: Hva syntes du om bildet?

   15.04.2012
 • 13:42
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 5

Mine påskenegler

Dette ble da resultatet mitt! Med tanke på at jeg gjorde det uten pcen (med bildet) så ble jeg ganske fornøyd faktisk, ihvertfall med den lille kaninen:)

Q: Synes du at de lignet?

   10.04.2012
 • 10:33
 • I kategorien: Julia
 • Kommentarer: 2
En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

 • venn bloglovin' kontakt • hits