Havregrøt

Image and video hosting by TinyPic

Idag fikk jeg plutselig skikkelig lyst på havregrøt, like whaaaat. Pleier aldri å spise det fordi jeg synes det er så tørt og "kjedelig", men leste noen grøttips og vips var jeg igang på kjøkkenet. Dette tok ikke mer enn 10 min og ble kjempegodt! Det er vanlig havregrøt med bittelitt brunt sukker, peanøttsmør og kokos, toppet med halvveis moste bringebær og enda litt mer kokos ♥

Planene for idag er å jobbe med matte, vi har nemlig årets siste "vanlige" matteprøve på tirsdag og jeg skjønner for øyeblikket ingenting av kapittelet... heheh. Tenkte også å trene litt siden det som oftest er det første jeg prioriterer bort når jeg har stressende uker, noe som egentlig bare gjør ukene mer stressende. 

Hva er dine planer for dagen?
Har dere tilfeldigvis noen grøt-topping-tips?
(haha er visst kreativ idag)

   14.03.2015
 • 10:24
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 4

Yoghurtlørdag

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Vaniljeyoghurt med varme bringebær, valnøtter, hasselnøtter og kokos 

Yoghurt-freaken er tilbake! Føler nesten det har blitt tradisjon å ta yoghurtbilder i helgene nå, haha huff. Har uansett vært fint med en liten pause! Har skjedd så mye de siste dagene, hvor det meste har vært positivt, så har egentlig hatt en ganske bra uke ♥ Sto opp 9 idag og var super-effektiv så jeg fikk gjort det meste jeg hadde planer om å gjøre, så det var deilig! Vanligvis er jeg skikkelig daff og ueffektiv på søndager (og lørdager), men siden jeg har litt lengre trening idag så følte jeg at jeg måtte utnytte tiden godt. Og så er det jo deilig når man er ferdig med alt man gjøre! Håper dere får en fin søndag videre!

Hva har dere gjort i helgen? 

   18.01.2015
 • 14:25
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 4

Ikke egentlig et frokostmenneske

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Vaniljeyoghurt med varme bringebær og gresskarkjerner 

Jeg har fått HELT dilla på matbilder for tiden, åhhh ♥ Tror jeg brukte flere timer på > denne < siden igår, bildene der er bare helt fantastiske! Så da måtte jeg jo bare prøve selv idag, og for å være en av de første gangene jeg prøver meg på slike bilder ble jeg egentlig ganske fornøyd. Det var ihvertfall utrolig godt! 

Har ikke så mange planer for idag, blir vel mest å smårydde på rommet & slappe av før treningen ikveld. Ha en fin søndag!

Hva liker du best å ta bilder av? 

   11.01.2015
 • 12:52
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 6

Avokado to the max

Image and video hosting by TinyPic

Først må jeg bare starte med å si tusen takk for alle de koselige kommentarene på forrige innlegg! ♥ Det gjorde meg virkelig glad å lese de, og jeg setter virkelig pris på at dere tar dere tid til å kommentere! 

Her ser dere forøvrig frokosten min igår, avokado-overdoseee ♥♥ Har fått helt dilla på det i det siste og har vel nærmest spist en avokado hver dag denne uken, haha. Etter å ha googlet "hva er avokado bra for" fant jeg itillegg ut at avokado er bra for mye, så det er jo alltid et pluss. 

Image and video hosting by TinyPic

Idag er det generalprøve før Norwegian open (cheer-konkurranse om 2 uker), æææ er en smule nervøs må jeg innrømme. Men forhåpentligvis går det fint, og hvis alt ikke står idag har vi jo fortsatt 2 uker på å fikse det ♥ Ellers skal jeg snart ut og ta temafoto-bilde tror jeg, så må jeg få ryddet rommet og gjort litt lekser. Håper dere får en fin søndag! 

Hva er favorittfrokosten din? (trenger tips ehehehe)

   26.10.2014
 • 11:36
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 4

BBDSMKSH

Image and video hosting by TinyPic

BringebærBananDruerSjokoladeMandlerKokosSukkerHavregryn

Image and video hosting by TinyPic

Dette underverket lagde jeg tidligere idag (eller ja, det er vel igår nå, hehe). Uansett var det såå godt (og ikke altfor usunt tror jeg, ihvertfall håper)! Tenkte dere kunne få oppskriften, hihi (♥)

Image and video hosting by TinyPic

Jeg brukte:
10 druer, 1/2 banan, noen frosne bringebær, 5-6 ruter (hehehe) mørk sjokolade, 10 mandler, litt kokos, ca 1/2 ts sukker og ca 1 ss havregryn. 

Kutt opp frukten og legg den i fryseren imens du gjør resten. Hakk mandler mens du smelter sjokoladen (jeg smeltet i mikroen, ca 2-3 min), og bland de hakkede nøttene med kokos, sukkker og havregryn. Når sjokoladen er ferdig blander du frukten og strør over bringebær, før du heller sjokoladen over og topper det hele med nøtteblandingen. Voilà! (♥)

Har du prøvd dette, eller noe lignende?

   08.08.2014
 • 00:20
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 3

170514

Image and video hosting by TinyPic

Jeg tør ikke engang tenke på hvor lenge det er siden sist jeg blogget, huff. Dere som følger meg på ig vet kanskje allerede at jeg kom opp i engelsk, og har eksamen på tirsdag. Det har egentlig ikke vært så mye stress rundt selve eksamenen & forbredelsene enda, med tanke på at vi ikke får forbredelsesmateriellet før imorgen, men jeg har stresset så og si 24/7 selvom. På fredag (jeg hadde avspaseringsdag iforbindelse med eksamen) lagde jeg makroner, og det tok jo sin tid... sto på kjøkkenet i alt 8 timer, woho. De ble ganske vellykkede hvis jeg får si det selv, det var ihvertfall det gjestene sa igår ble jeg fortalt. 

Image and video hosting by TinyPic

Igår sto jeg opp ved 6-tiden, gikk i skaugum-toget før det var 17. mai frokost nede på skolen. Så gikk jeg egentlig bare rundt med vennene mine nede på barneskolen, før vi dro hjem og tok på fyllet på makronene. Fikk migrene utover dagen så jeg la meg for å sove ved 17-tiden og sov til 8 idag, eheh. Trøtt sa du?

Image and video hosting by TinyPic

Idag blir det ihvertfall ikke å ligge på latsiden for meg, har nemlig en del ting jeg må få gjort. Må først gjøre en samfinnlevering på nytt (... fordi ingen hadde fortalt meg at oppgaven var 3 ganger så lang som det jeg var blitt fortalt ...), så lese videre i "Mockingjay" for å øve på engelsk og sist men ikke minst - rydde rommet. Jeg sverger på at det aldri har vært så rotete før, omg. 

Image and video hosting by TinyPic

Hvordan var din 17. mai? 
Har du laget makroner før? 

   18.05.2014
 • 10:17
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 9

Pancakes

 photo Pancakes4_zpsa7ed6455.png photo Pancakes3_zpsd86d0b4e.png photo Pancakes5_zps727f1a1e.png

Lagde pannekaker etter > denne < oppskriften fra Maren da jeg kom hjem fra skolen, og omg så godt! (♥) Satte inn litt vaniljeyoghurt i fryseren i ca 10-15 min, blandet med kokos etter at den var blitt halvfryst og så bare voilá! Toppet det hele med nutella, "frozen yoghurt" og kokos (♥) Det A - N - B - E - F - A - L - E - S

Ellers var jeg på trening (cheerleading), og for første gang på lenge følte jeg at alt gikk virkelig bra! Ble ganske mye kaos på min stuntegruppe (jeg er flyer), så endte opp med at hele gruppen gikk i oppløsning og jeg teknisk sett sto uten gruppe. Men, heldigvis for meg får jeg lov til å fly i 1 av 2 stunteserier (på NM) og det var altså den som gikk tipptopp idag. Wiiii, elsker når treningen går "perfekt"! Hvis dere vil se video fra NM-kvalikken for 1 måned siden kan dere se den > her < (♥) 

Ellers fikk jeg endelig klærne jeg bestilte fra bikbok her om dagen! Det tok bare 2 dager og jeg eeeeelsker rask frakt, hihi (hvem gjør vel ikke det?). Viser det mest sannsynelig imorgen, men er litt usikker på om jeg skal beholde alt så er mulig jeg drar å bytter. Imorgen er det ihvertfall tapas-jentekveld, lørdag blir det muligens instameet på meg før 4 timer turn-trening, før det søndag blir 3 timer cheer. 

Har itillegg rle-prøve på skolen imorgen som jeg MÅ få en viss karakter på for å kunne nå målet mitt til sommeren og dere som kjenner meg rett vet at jeg såvidt har øvd (eheheheh) så tenker ihvertfall å lage meg litt te & kveldsmat nå før det blir litt siste wicca-pugging. Ha en fin kveld videre fininger (♥)

Har du prøvd disse pannekakene? (You should!) Går du på cheerleading (hvilket lag & posisjon)?  

   27.02.2014
 • 22:24
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 3

Donut Company

Åååå, endelig! Jeg har ventet på å se igjen Annika igjen i over en måned og endelig var dagen kommet. Jeg satt først 4 timer på toget før Annika møtte meg på togstasjonen, før vi møtte Julia og dro på Donut company med henne og Sophia (♥) Etter rundt 2 timer der dro vi hjem til Annika og tok bilder (de kommer, men de er på hennes pc...) (♥) 

Og ja, jeg kommer til å blogge når jeg har noe å blogge om, slik som nå! 

   05.10.2013
 • 01:18
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 7

Kakelol

Jeg har blitt så oppfinnsom i det siste, jeg kaller bildene mine for tragiske ting... dette heter f eks kakelol... haha, LOL! (♥) Oppskriften fant jeg her, den er på svensk men det skjønner dere sikkert... hvis ikke, your problem... ahah neida. Joda. Neida. Haha. 

Smakt noe lignende før?

   27.06.2013
 • 22:26
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 1

Sushi time
Jeg tror nesten jeg må si at favorittmaten min er sushi... det er bare for godt til å være sant! (♥)

Liker du sushi?

   26.06.2013
 • 12:27
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 1

I scream, you scream, we all scream for ice cream


Is er noe av det beste som finnes på en varm sommerdag... sånn som idag! (♥) Elsker sommervarmen! 

Er det varmt hos deg?
(haha)

   31.05.2013
 • 16:05
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 9

Energy bars


Dette er hva jeg har gjort i ettermiddag! (♥) Tenkte at jeg like så godt kunne dele oppskriften med en gang, siden de var så gode! 
Oppskriften fant jeg her, men har endret litt på den selv.  

Har du laget dette før? 

   23.05.2013
 • 18:17
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 7

Pancakes

Jeg måtte jo bare prøve en av Marens pannekake-oppskrifter! Valget falt på denne, og den anbefales virkelig til alle! Topper du det hele med nutella og banan kan det jo ikke smake annet enn fantastisk (♥).

Har du prøvd noen av Marens oppskrifter (hvilke)?

   16.05.2013
 • 16:02
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 3

FunkyFrozenYoghurtAnd it made my tuesday a little better... (♥).

Hva synes du om bildet?

   14.05.2013
 • 19:16
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 7

Des fraises


Da jeg kom hjem idag lagde jeg denne herligheten! Nam (♥) Nå er det endelig langhelg folkens, kos dere! 

Hva skal du i langhelgen?

   08.05.2013
 • 17:25
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 9

Frappuchino

(♥)

Liker du Frappuchino?

   07.05.2013
 • 15:42
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 7

Healthy snack


Okei, nå skal jeg helt ærlig innrømme at jeg ikke er særlig glad i frukt... men siden vi hadde både jordbær, banan og ananas hjemme bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. Smeltet også litt mørk sjokolade som ikke kom med på bildet (hihi), fordi jeg følte at jeg trengte det idag. Har jeg en dårlig dag (norsktentamen som gikk rett i dass), ja da er sjokolade min beste venn! Nå er jeg ihvertfall skikkelig glad igjen, hihi! Og kanskje en smule hyper... haha! Jeg mener uansett at man ikke skal trenge å forholde seg til at "nei, det er ikke sunt" hele tiden. Spis det du vil og ha det bra - sier nå ihvertfall jeg! ♥

Q: Hva er din favoritt frukt-kombinasjon (haha)? Min må nok være dette ↑

   02.05.2013
 • 16:56
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 8

Oppskrift på verdens beste muffins

Ingredienser: 2 egg - 3 dl sukker - 2 ts vaniljesukker - 4 ss bakekakao - 1,5 dl hvetemel - 100 g smør

Fremgangsmåte: 1) Smelt smøret. 2) Pisk eggene med en stålvisp. 3) Rør inn sukkeret, før du tilsetter alle de andre ingrediensene.  

Fyll papirformene ca halvfulle med deig, og stek dem midt i ovnen (225°) i ca 7- 8 minutter. Hele trikset her er og ikke steke dem for lenge, for det er meningen at de skal være litt bløte imidten. Jeg stekte mine i ca 6-7 minutter for at de skulle bli enda "løsere", åh så godt! Men dette er jo selvfølgelig noe man velger helt selv :)

Oppskriften fant jeg på denne siden, da jeg søkte på "enkel muffinsoppskrift" på google. All creds til hun som la den ut der! 

Lykke til! ♥ Forresten, oppskriften gir ca 15 muffins :)

Q: Er dette noe du kan tenke deg å prøve?

   20.03.2013
 • 21:35
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 9

Muffins & melk

Igår laget jeg noen utrolig gode sjokolademuffins... de skal garantert lages igjen! ♥

Q: Noen som vil se oppskriften?

   20.03.2013
 • 16:53
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 10

Afternoon snack


Jeg er nok ikke den eneste som begynner å bli ganske så lei av pasta og nudler som "hjem-fra-skolen"-mat. Derfor bestemte jeg meg for å lage noe annet idag, nemlig gulrøtter og dip! Til dip'en trenger du kun litt rømme og litt krydder. Taco-spicemix er min favoritt! ♥

Q: Har du prøvd dette før?

   11.02.2013
 • 16:47
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 10

Oppskift på pannekaker med banan og sjokolade

Til 1 posjon (ca 3 små pannekaker) trenger du: 

1 dl hvetemel 
En kvart teskje salt
1 dl melk 
1 egg
Margarin til steking 
1 banan  
Litt mørk sjokolade/ferdig sjokoladesaus 

Gjør slik:

? Kutt opp bananen i skriver på ca 0,5 cm. Legg skivene på et fat og sett inn fatet i fryseren.
? Mål opp mel og sal, putt det i en bolle og rør det sammen.
? Tilsett litt og litt melk, og visp til røren er glatt.
? Visp inn egget og la røren svelle i ca 15 min.
? Stek røren med litt margarin på middels varme (jeg brukte en liten kjele siden da ble pannekakene små).
? Brekk opp sjokoladen i biter og smelt den over vannbad (hvis du ikke vet hva det er, google det). 
? Rør inn litt vann (gjerne det du brukte til å varme sjokoladen), og rør til det ikke er klumpete lenger.
? Legg ut de frosne bananskivene på pannekakene, hell over den varme sjokoladesausen og .... voilà! 

Q: Har du prøvd dette før?

// Pannekake-oppskriften er hentet fra "Kokebok for alle", men jeg har endret litt på den. 

   06.02.2013
 • 17:29
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 9

Cupcakes


Nå er den akkurat 1 uke siden jeg prøvde ut de fantastiske cupcakesene til Maren Vik! Trykk her for å få den herlige oppskriften ♥

Q: Har du prøvd disse cupcakesene?

   02.02.2013
 • 17:59
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 5

Sushi

Hvis dere bor/er i Asker noen gang burde dere virkelig besøke Smak & sans sushi i Vollen. De har den beste sushien, ihvertfall ifølge meg (som kun har smakt sushi derifra). Favoritten min må være kylling maki, hihi! Perfekt erstatning for fisken hvis du synes det er litt ukomfortabelt å spise rå fisk. Idag spiste vi ihvertfall sushi til lunsj, namnam ♥

Q: Liker du sushi?

   27.01.2013
 • 19:40
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 6

Keep calm and eat nutella


Åhh, nutella er så godt! Perfekt på ristet brød ♥

Q: Liker du nutella?

   27.01.2013
 • 10:09
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 13

Daim + cupcakes = daimcupcakes

Idag har jeg bakt cupcakes! Endelig fikk jeg testet ut en oppskrift fra "CUPCAKES"-boken jeg fikk til jul :) Det var en som lurte på om jeg kunne legge ut oppskriften, men siden den er fra en bok så blir det dumt... siden det egentlig ikke er lov :3 
Og for dere som lurer, nei det er ikke mugg nederst... det er bare luftbobler eller noe :P

Og så vil jeg bare si tuuuuusen takk, har nettopp rundet 60 følgere på bloglovin! HELT HELT HELT SYKT ♥ DERE ER BEST!

Q: Har du smakt daimcupcakes før? 

   15.01.2013
 • 20:07
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 9

Brownies

Idag har jeg laget brownies! Tok den ut av ovnen for en liten stund siden, så nå lukter det helt herlig i hele huset ♥ 

Q: Liker du brownies?

Q: Toro-brownie VS hjemmelaget? (Jeg sier nok toro!)

   20.09.2012
 • 16:34
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 9

Hot chocolate

Jeg har lært meg å lage trekanter i gimp! Wiii, for dere som ikke vet hvordan man gjør det, så kan jeg tipse om denne guiden (svensk) ♥

Q: Hva synes du om bildet?

   09.09.2012
 • 10:58
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 18

BOBLE

Denne-må-dere-kjøpe-neste-gang-dere-er-i-butikken! Sinnsykt god, min nye favorittsjokolade ♥ Man kan si det er Freias svar på Stratos, bortsett fra at denne har en morsom bobleform i tillegg:)

Q: Har du smakt BOBLE før?

   08.09.2012
 • 17:32
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 15

Oreokake

For nesten 2 uker siden bestemte jeg meg for å prøve oreokake, som alle har snakket mye om. Alle sier at den er kjempegod, og jeg var virkelig spent på å se om den fylte forventningene mine. Jeg brukte DENNE oppskriften fra born2bake.blogg.no, og gjett om den anbefalles! Utrolig god, og ble en klar favoritt hos hele familien. 

Kaken består av 4 forskjellige lag, knust oreokjeks, philadephia ost + melis + krem, sjokolademousse og krem! Det høres kanskje veldig komplisert ut, men det er det ikke :) 

Q: Har du smakt oreokake før?

   29.08.2012
 • 15:51
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 13

Softis

Tok dette bildet da jeg spiste min første softis for iår, da Ella var her ♥

Q: Liker du softis?

   03.08.2012
 • 12:26
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 4

Oppskrift på smores

 

1. Grill en marshmallow. 

2. Bryt av en liten sjokoladebit fra en sjokoladeplate, og ta fram 2 mariekjeks (eller andre "enkle" kjeks).

3. Legg sjokoladebiten oppe på marshmallowen(?) og press det sammen med mariekjeksene. Vent en liten stund og SPIS ♥


Q: Har du prøvd dette før?

   29.07.2012
 • 11:22
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 4

Smores

I ♥ SMORES

Q: Har du smakt "smores" før (det er varm marshmallow og sjokolade mellom 2 mariekjeks)?

   23.07.2012
 • 12:15
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 13

Royale icing

Pyntet cupcakes idag, til vi skulle få gjester! Selv har jeg enda ikke spist noen, mistet rett og slett matlysten og den er ikke kommet tilbake. Jaja, thats life når man er syk (som jeg er veldig lei av å være nå) :(

Q: Liker du cupcakes?

   30.06.2012
 • 19:09
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 3

Cafe

Noen bilder fra et café-besøk på verdens koseligste cafe i Stockholm ♥

Q: Hva synes du om bildene?

   17.06.2012
 • 08:51
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 5

Cupcakes

Mmm...ser det ikke godt ut? Over ser dere resultatet av bakingen min, + dagens forret. NAM ♥ Det har nesten følts som om det var en søndag idag, hihi, iLike:) Er forresten bare 12 skoledager igjen til ferien nå, gleder meg så sinnsykt mye!

Q: Liker du cupcakes?

Q: Hva synes du om bildene?

   06.06.2012
 • 20:31
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 9

I scream, you scream - we all scream for ice cream

Dette er litt av isen jeg har spist de 2 siste dagene. Idag hadde jeg og Marthe vårt første årlige isparty, haha ♥ Noen av dere som har fulgt bloggen en stund vet at jeg og Marthe har litt rare "tradisjoner" (les: påfunn). Haha, det var ihvertfall sykt digg, men også litt kvalmt....men godt med is da;)

Q: Liker du is?

Q: Hvilken er din favorittsmak i "boks-is"?

   01.06.2012
 • 21:21
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 7

Jordbær + sjokolade = sant


PSST! Ble ingen bra bilder av sjokoladen, men se for dere en liten, gjennomsiktig skål med smeltet sjokolade♥

SER IKKE DET GODT UT! Det synes ihvertfall jeg, og det smakte jammen godt også! Er rart at det alltid er på sånne triste, mørke, grå regnværsdager som dette at jeg blir mest kreativ, og alltid finner på noen spesielle idéer, sånn som det her. Et fint lite avbrekk i matteøvingen ihvertfall:)

Q: Hva synes du om bildene?

Q: Liker du sjokoladedyppede jordbær/melon, med kokos/hakkede mandler på toppen?

   10.05.2012
 • 20:02
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 12

VaflerMmm hvor herlig er det ikke å komme hjem til nystekte vaffler? Lillebroren min sluttet tidlig idag så da bestemte han seg for å lage vafler til oss:) Er ganske glad for at jeg ikke har så mange lekser idag, kun å øve til engelsktentamen og matte... 

Q: Liker du vafler?

   08.05.2012
 • 15:48
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 6

Jordbær

Må bare beklage for den elendige bloggingen det har vært idag, men har som sagt vært helt opptatt! Og når jeg først har hatt noen pauser har jeg ikke hatt noen anelse om hva jeg skal blogge om, og heller ingen bilder og legge ut.... I morgen har jeg norsk-tentamen, hjelp! Grugleder meg faktisk litt, hehe;)

Q: Liker du jordbær?

Q: Når har du norsk-tentamen?

   06.05.2012
 • 22:02
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 8

Sweets


KOS ♥

Noen som forresten har lagt merke til at jeg har skiftet font på overskriftene? Hva synes dere om den?

Q: Hva er ditt favorittgodteri?

   05.05.2012
 • 20:35
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 7

The cakes
Her kommer bilder av noen av kakene jeg og Marie bakte i kulturuka, gulrotkaken til sist var en av de jeg bakte igår;)

Q: Hva synes du, så det godt ut?

   19.04.2012
 • 21:44
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 2

How to make hot chocolate


Satt inne i det triste regnværet og tenkte jeg bare måtte finne på noe kult og inspirerende å ta bilde av, resultatet ser dere over. Ble ganske fornøyd faktisk, litt annerledes enn jeg som oftest pleier å gjøre! 

Q: Hva synes du om ideén?

   10.04.2012
 • 15:29
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 8

Nutella


Q: Liker du nutella?

Q: Hva synes du om bildene?

   11.03.2012
 • 12:16
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 4

Kokoskuler og railjam

Idag har jeg laget kokos/sjokolade-kuler! De ble dødsgode, og jeg fant oppskriften HER:)

For dere som ikke vet hva telemark er; det er det JEG står på bildet over↑....

Dette bildet tok jeg i helgen som var, Rail jam! En av de jeg ble mest fornøyd med faktisk....

Og så må jeg bare si at det har kommet inn 13 stemmer i fotokonkurransen i skrivende stund, wow sier jeg bare!!! Trodde at nesten ingen kom til å stemme, men dette lover jo bra:) Velger å ikke publisere noe resultat "på veien", så dere får bare vente og se;) Avslører kun av et av bildene leder ganske suverent, men sier ikke hvem det er! AVSLUTTET!

Q: Hva synes du om bildene? 

Q: Hva synes du om innlegg som dette?

   27.02.2012
 • 20:20
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 5

En svarthvit tirsdag

Plakaten nederst til venstre har egentlig ikke noe med ferien å gjøre, men naturfagstimene forrige uke! Vi skulle lage en plakat om kjemi, og sånn ble min:)

Q: Hva har du gjort i dag?


HUSK FOTOKONKURRANSEN! MELD DEG PÅ OG LES MER OM DEN HER... AVSLUTTET

   21.02.2012
 • 17:04
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 2

Bilder fra igår

Hadde en utrolig fin kveld med herlige jenter! Skulle gjerne bedt maaange flere, men vi hadde dessverre ikke plass til flere:( 

Orket ikke laste opp så mange bilder, lagde heller et collage med mac´appen "Collage Creator Lite", som jeg lasta ned idag.... anbefalles!

Q: Hva synes du om bildene?

   17.01.2012
 • 18:46
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 4

Cupcakes in my heart!

Heisann!

Cupcakes´ene ble vellykket, tross at jeg brukte en oppskrift jeg aldri hadde brukt før... Fant oppskriften HER, og den anbefales! Supergodt resultat!

            

            

             

                  Q: Hva synes du om bildene? Liker du cupcakes?

   11.08.2011
 • 16:16
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 6

Fruits

Heisann!

Sol idag, yeah! Så da tenkte jeg å legge ut et lite bilde som jeg lagde på picnik, det er nemlig av frukt, fra et fruktmaked i Kroatia:D

                 

                             Det fikk meg til å føle at det fortsatt er sommer...

   08.08.2011
 • 12:11
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 4

I love rasberries

He he, jeg elsker virkelig bringebær:D

              Q: Hva synes du om bildene?

Q: Og hva synes DU om bringebær?

   02.08.2011
 • 20:55
 • I kategorien: Foto - Mat
 • Kommentarer: 3
En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

 • venn bloglovin' kontakt • hits