1 av 12

Image and video hosting by TinyPic

You will always be my biggest 'what if'. 

Husker dere jeg snakket om å enten ha et 52-weeks prosjekt, eller muligens et 12-months prosjekt? Vell, som dere sikkert har skjønt endte jeg opp med 1-gang-i-måneden-varianten. Med tanke på hvor stressende ukene mine som oftest er, så måtte jeg innse at det mest sannsynelig bare ville stresset meg enda mer å vite at jeg skulle ta et gjennomtenkt bilde i uken, og ikke gitt meg noe glede. Dette prosjektet går altså ut på at jeg skal ta 1 godt gjennomtenkt selvportrett i måneden, altså ikke bare noe random bilde hvor jeg ser trist ut, men noe som faktisk er gjennomtenkt og gjennomført(?). 

Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke har hatt foto-inspirasjon på flere uker, og kameraet har for det meste ligget å støvet ned på rommet. Men igår følte jeg at det var now or never, haha, så endte opp med å ta bilder til denne ^ ideen hele 3 ganger. Først var det for lyst, så for lyst og kjedelig og så til slutt; når dagslyset var på vei bort endte jeg opp med dette bildet ♥ Og bare for å ikke forvirre dere; så JA, håret er photoshoppet :(( 

Nå skal jeg øve til 2 prøver, lage januar-oppsummering, february-goals og såå er det turntrening før den vanlige treningen ♥ Håper dere får en fin søndag! 

Hva synes du om bildet?
Har du noe lignende fotoprosjekt?

   01.02.2015
 • 11:45
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 2

Striper og pannekaker

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Wow, denne uken har gått fort. Lørdag forrige uke stripet jeg håret (!!), så som dere kanskje kan se er det litt mørkere på disse bildene enn det var før. Er uansett kjempefornøyd og liker det mye bedre enn det blonde ♥

Image and video hosting by TinyPic

Uken kan vel oppsummeres med litt for mye geogebra på skolen (føler jeg tenker i geogebra nå hjelp), nye (fantastiske) sanger som har gått på repeat, konstant snøstorm, minusgrader, kake, revy, is, kake, enda fler herlige sanger, konkurranse-nervøsitet, iPhonebilder, forsinkede tog, sene busser, bilkø, sene kvelder, lite søvn, duftlys, desperatehousewives, effektivitet, biblioteket, boklesing, julegavepakkeposting og sist men ikke minst: god tid. Det er så rart hvor god tid jeg plutselig får når jeg ikke drar hjemmom før treninger, men heller tar med treningstingene på morgenen og er på biblioteket etter skolen!

Her ser dere også pannekakene jeg lagde idag, med varme, moste bringebær, nutella, kokos, mandler og valnøtter. Naam ♥ I helgen er det konkurranse, Winter Cup, og imorgen skal juniorene konkurrere, mens vi skal på søndag. Wuæ, grugleder meg sånn! Må innrømme at jeg er rimlig nervøs, menmen, konkurranser er så gøy så må prøve å nyte det! ♥ Skal rydde litt nå og så blir det å legge meg tidlig, siden jeg skal opp grytidlig imorgen og. Tviler ærlig på at jeg orker å skrive noe her imorgen kveld, men vi får se! Uansett, håper dere får en superbra helg! 

Har du noen spennende planer for helgen?

   23.01.2015
 • 20:46
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 2

221114

Image and video hosting by TinyPic

Huff, denne uken har vært en av de mest stressende i hele år tror jeg. Hadde samfprøve på tirsdag og geo igår, og siden begge de er avgangsfag og pleier å ha ganske mye pensum var det en del å kunne... tror det var totalt rundt 110 sider pensum denne uka? Hahah huff, glad jeg er ferdig med det nå ihvertfall! 

Ellers har det snødd litt denne uka! Ikke noen store greier, for det har ikke lagt seg, men det er fortsatt såå koselig synes jeg! ♥ Nå tenkte jeg å gjøre litt skolearbeid (datlørdagskveldtho) og så prøve å legge meg tidlig. Har sovet så lite denne uka så trenger virkelig å ta igjen litt søvn! Håper dere får en fin kveld videre ♥

Har du gjort noen spennende denne uka?

   22.11.2014
 • 20:51
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 5

Selfie

Image and video hosting by TinyPic

GJETT HVEM SOM HAR TATT BILDER!? Åhhhh, endelig fikk jeg tatt nye selvportrett ♥ Tror ikke jeg har tatt ordentlige bilder (som jeg ble fornøyd med) på minst 3 uker, så det var deilig å få gjort. Ellers har jeg ikke gjort noe som helst idag, haha, deilig det og da!

Nå skal jeg skynde meg å skrive ferdig før jeg skal lage en tapasrett og dra bort til Camilla med gjengen, det blir kooos siden jeg ikke har sett de fleste på en stund! ♥ Håper dere også får en fin kveld ♥

Gjort noe spennende idag, eller skal du noe ikveld kanskje? 

   25.10.2014
 • 17:36
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 8

Åker

Image and video hosting by TinyPic

Selvom jeg ikke har postet noe på en stund har jeg faktisk skrevet noen (okei, bare ett) utkast. Mest for å få ned tanker, tror jeg, men jeg hadde faktisk tenkt til å poste det. Men nå er jeg ikke helt sikker lenger, kanskje om en stund... idk. 

Ting går ihvertfall ganske bra for tiden, og det er jo deilig. Jeg har "lagt om livsstilen" (okei egentlig ikke men kan jo late som haha), og begynt å trene (noe jeg aaaldri gjorde frivillig før). Merker jeg får mer energi av det, og de energiløse dagene blir færre. Jeg har begynt å gjøre om på rommet, egentlig er det ikke så store forandringer som er planlagt, men allikevell gleder jeg meg kjempemye. Det meste av jobben er heldigvis allerede gjort (eller desverre, som jeg ville sagt det), så det mangler ikke så mye nå. Gleder meg uansett til å få det ferdig! (♥)

Image and video hosting by TinyPic

Disse 4 bildene tok jeg igår forresten. Først var jeg i Oslo på instameet fra 11-19, og på veien hjem med bussen så jeg hvor fantastisk åkeren var i golden hour. Rakk vel 20 min hjemme før jeg bokstavelig talt løp hele veien (ca 1 km) til åkeren for å rekke solen, haha. Var også livredd for å tråkke ned noe så brukte vel rundt 10 min på å finne en "inngang" aka hjulspor... tror jeg klarte å ikke ødelegge noe (les; så mye), woho. 

Og designet, hehe, hvor skal jeg starte. Det er egentlig ferdig men såå liker jeg det ikke allikevell, kort sagt. Får finne noen nødløsnigner, som mest sannsynelig bare går ut på å endre noen farger & skygger, før jeg legger det inn! 

Hvordan går det med dere for tiden? (♥)

   07.08.2014
 • 14:43
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 6

Høst

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Åhh, gjett hva jeg har funnet i det siste? GULE TRÆR! (♥) Dere som har fulgt meg en stund husker kanskje at jeg elsker høst, hihi, så derfor ble jo det dagens høydepunkt, haha. Nå har vi ihvertfall besøk fra noen familievenner (andre enn de vi var hos, haha), så de skal være her i helgen. Blir nok ikke like mye tid til blogging, men forhåpentligvis får jeg lagt ut noe hver dag! (♥)

Hva synes du om bildene? 
Hva skal du i helgen?  

   26.07.2014
 • 00:01
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 6

*fanzyoverskrift*

Image and video hosting by TinyPic

Jeg blogger 2 dager på rad... wow. Haha neida, men litt morsomt var det å våkne idag og kjenne at jeg hadde lyst til å blogge! De siste månedene har det mer følts som en tung plikt jeg måtte gjøre, så det er fint å endelig få litt motivasjon igjen (♥) Akkurat nå er jeg tilbake på hytta i Sverige, og nettet er vel ikke akkurat stabilt... ehhe. Forhåpentligvis får jeg gjort ferdig det nye designet jeg har startet på ihvertfall, hihi. 

Hva skal du idag?

   22.07.2014
 • 11:18
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 1

Expansion

Image and video hosting by TinyPic

Noe jeg har begynt å gjøre mer og mer av i det siste er expansions, å utvide bildet. Det er egentlig mye lettere enn man tror (ihvertfall lettere enn hva jeg trodde), og tar heller ikke så lang tid. Du trenger bare noen fler bilder av selve stedet bildet er tatt (jeg pleier å holde kameraet i samme vinkel(?) og så snu det først til den ene siden og så den andre siden, så det blir 2 ekstra bilder). Disse bildene er det så bare å legge på på siden av det egentlige bildet, og viske ut der man ikke trenger å ha det osv. Hvis det ga mening? (♥)

Dette er ihvertfall det aller første blogginnlegget fra min nye mac (♥) (♥) (♥) Elsk elsk elsk. Kommer sikkert bilder senere (hvordan kan man unngå å ta bilder av en sånn skjønnhet liksom??), hihi (♥). Den andre kjøpte jeg desember 2009, og tror helt ærlig den ikke hadde levd mye lenger... bunnen hadde begynt å falle av og som dere kanskje husker var harddisken full nesten konstant, uansett hvor mye jeg slettet. Er ihvertfall såååååååå fantastisk med en ny! (♥) 

Har du noen gang laget(?) en expansion før?

   21.07.2014
 • 12:48
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 2

It's a new art form showing people how little we care

Image and video hosting by TinyPic

Jeg føler meg egentlig ganske tom for tiden, så jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive. Men her er et lite "hei" ihvertfall (♥)

Hva synes du om bildene?

   16.07.2014
 • 17:03
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 6

Behind the crop

Denne idéen fikk jeg faktisk fra en annen på instagram (@youngmoneypizza), så egentlig er det vel litt kopiering. Men jeg syntes det var så kult at jeg bare måtte "prøve" selv! Det er så mye man ikke ser pga instagram-crop'en så jeg ville prøve å vise hvor mye mer bildet er enn bare enn firkant. Vurderer å begynne et slags prosjekt hvor jeg poster slike som dette på instagram (med hvit/svart kant som fyller ut på sidene), men jeg er ikke helt sikker. Liker virkelig ikke å "rote" til feeden, selvom jeg ikke bryr meg om andre gjør det... haha (♥) Vi får se hva det blir til! 

Hva synes du?

   11.07.2014
 • 15:45
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 6

Ti

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Det er lenge siden jeg postet ordentlige selvportrett her. Nå er det jo en stund siden jeg la ut noe her også da, hehe. London var kjempefint forresten, og de 5 dagene jeg og mamma var der bare fløy av sted. Etter det dro jeg til Sverige og nå denne uken her har jeg vært hjemme. Faktisk er alle bildene over untatt bilde 1, 9 & 10 tatt der (Sverige), haha. Egentlig hater jeg å være der fordi det er så øde og nettet er dårlig, men nå har jeg begynt å like det litt mer i det siste. Alt er så rolig der og man får slappet heelt av (♥) Itillegg er det himmelske plasser for å ta bilder, skogen 1 min fra døra, engen 1 min, vann ( bilde 4 & 7 ) 5 min fra og ellers mange andre kule plasser. 

Jeg avsluttet også 365-days prosjektet mitt (vet ikke om jeg har nevnt det på bloggen før? Har ihvertfall gjort det på instagram heeh), noe som førte til at inspirasjonen til å ta bilder fløy til topps over natta. Så det var fint, spesielt siden jeg har slitt med inspirasjonen de siste månedene (♥)

Hvordan går det med dere for tiden? Har savnet å skrive her, hihi. 

   11.07.2014
 • 01:23
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 3

Nesten-ferie

Image and video hosting by TinyPic

Denne uken har jeg så og si bare hatt fri, med unntak av 2 timer rydding på skolen igår... haha, innholdsrik skoleuke! (♥) Er helt i feriemodus og døgnrytmen er helt snudd på hodet, eheheh wopsie. Etter det lille av skole (rydding) vi hadde igår dro ihvertfall jeg og noen venner på kunstgresset for å spille fotball, meeen det viste seg at trening i stekende sol og sikkert 50 grader var ganske varmt... for å si det mildt, eehhehe. Endte opp med at vi dro på stranda instead og det var uansett en veldig koselig dag (♥) Skal ikke på skolen før mandag (hvor jeg tror vi skal rydde enda mer?) og så er det overnattningstur med klassen fra tirsdag til onsdag. Blir sikkert gøy! (♥)

Gjør du noe morsomt denne uken?

   12.06.2014
 • 00:56
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 6

Ferdig

Image and video hosting by TinyPic

Åhhh, gjett hvem som er f-e-r-d-i-g med eksamen og alle vurderinger for ungdomsskolen? MEG! Muntlig eksamen igår gikk forresten kjempebra, og jeg endte opp med toppkarakter *stolt* (♥) Nå er jeg ihvertfall teknisk sett ferdig med ungdomsskolen, omg så sykt deilig! 

Har du mye igjen på skolen før ferien? 

   06.06.2014
 • 13:56
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 4

Engelsk

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Huff, nå er det lenge siden jeg har blogget. Jeg har tenkt "nå må jeg blogge" hver eneste dag, men bare ikke orket å gjøre noe med det. I helgen var jeg i Sverige og macen ble visst så full at jeg ikke kunne laste inn bilder, typisk når jeg endelig hadde fått motivasjon igjen... og gjett hva? Jeg hadde ikke med den eksterne harddisken, surprise! *gråtelesmiley* Nå er jeg ihvertfall hjemme og tilbake i normale rutiner, ihvertfall delvis. Vi ble trukket opp til muntlig eksamen idag, eller ja; pulje 1 ble det, og heldigvis tilhørte jeg den første puljen. Hurra! Ville bli fort ferdig med det, som nå vil si at eneste skole jeg har neste uke er 2 timer og 10 min på tirsdag... hihihi (♥) Jeg kom forresten opp i engelsk, som dere kanskje allerede har skjønt, noe som igrunn er ganske komisk siden jeg kom opp i det på skriftlig også haha (♥) Synes uansett det er helt greit, er vel noe av det bedre jeg håpet på så det er braaa. Holdt på å gråte av glede da jeg ikke kom opp i fransk eller matte, thankgod! 

Imorgen trekker vi tema, og skal så lage en 10 mins presentasjon. Hjelp hjelp hjelp. Det kommer mest sannsynelig til å gå helt fint, det pleier jo det (♥) I helgen skal jeg mest sannsynelig en tur til Rykkinhallen for å se på Summer Open, vi skulle jo egentlig delta men måtte trekke oss pga at det var flere på laget som ikke kunne stilt i helgen... sykt kjipt siden jeg virkelig elsket den rutinen, menmen, sånt skjer. Vil uansett anbefale alle som bor i Asker-Oslo-området å ta en tur å se på, hihihihi, det er sååå imponerende hva folk får til (♥)

Har du kommet opp i muntlig eksamen (hvilket fag)?
Skal du noe morsomt i de kommende ukene?  

   03.06.2014
 • 20:43
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 3

tumblristisk

Image and video hosting by TinyPic

Dagene flyr av sted, og selvom jeg har hatt fri mesteparten av uka har det vært deilig med litt bloggfri. Har ikke hatt noe motivasjon for å redigere bilder heller, så da føles det ekstra tungt å skulle sette seg ned å gjøre det. Nå har jeg ihvertfall fått tilbake litt motivasjon & inspirasjon så da går ting bedre (♥) Igår var jeg på frivillig turntrening og omggg så gøy! Idag er det vanlig trening på NIH såå nå må jeg skynde meg å skrive ferdig før jeg må dra. Håper dere får en fin dag (♥)

Hva skal du idag?

   25.05.2014
 • 11:00
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 1

Skriftlig eksamen - check

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

F E R D I G ! Åh, kan ikke beskrive hvor deilig det er å være ferdig med skriftlig eksamen (♥) Oppgavene var skikkelig bra itillegg (synes ihvertfall jeg), så da ble jo det hele enda bedre. Følte det gikk ganske bra og nå grugleder jeg meg bare til 18. juni hvor vi får vite karakteren. Nå har jeg ihvertfall fri resten av uka, wiii! Føles så herlig (♥)

Har du hatt eksamen/skal ha iår? Hvilket fag kom du opp i?

   20.05.2014
 • 18:57
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 3

When the sun goes down

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Huff, dette har vært en av de ugh'este dagene på så lenge jeg kan huske. Var helt tømt for krefter da jeg kom hjem etter treningen igår, klarte ikke å gjøre annet enn å dusje og legge meg... hadde håpet på at søvnen hjalp litt og at jeg skulle være bedre da jeg våknet idag, men neeeida. Var faktisk verre, ugh. Våknet med 0 krefter, migrene (får det veldig lett når bihulene er tette), tett nese og smerter i så og si hele kroppen. Det verste var egentlig at jeg frivillig hadde bedt om å ha en ekstra vurdering i rle idag (fagsamtale) som jeg ikke fikk gjennomført... itillegg til at vi skulle jobbe med innleveringer i 2 ulike fag i totalt 2,5 time idag... ugh. 

Jeg hadde egentlig en del planer for helgen, jentekveld idag, cake pops-laging imorgen, photoshoot og selvfølgelig lage & øve på naturfagsforedraget. Men det eneste jeg har gjort idag er å sove og ligge på sofaen og se ut i luften, orket ikke engang være på mobilen (eller pcen for den saks skyld)... får virkelig krysse fingrene for at jeg blir bedre til imorgen! Eneste positive med denne dagen var at jeg fikk billetter til Cody Simpson sin konsert her i Norge (21. juni)! Æææ (♥)

Flere som er syke?
Hva skal du i helgen? 

   09.05.2014
 • 21:06
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 2

Summertime sadness

Image and video hosting by TinyPic

Huff, nå er det en stund siden jeg blogget, men jeg vil påstå at jeg har en ganske god unnskyldning. På søndag, da jeg skulle fly hjem fra Bergen, ble flyet 1 time og 40 minutter forsinket, og siden jeg allerede hadde litt vondt i hodet hjalp jo ikke akkurat det... Blir alltid så sliten av å være med andre "uten pause" (det har ikke noe med personene å gjøre, for jeg hadde det kjempegøy, men kroppen og psyken blir bare utslitt etter noen dager) så da var det litt godt å komme hjem søndag kveld. Mandag hadde jeg nemlig franskfremføring, ikke akkurat noe store greier, men ille nok til at jeg gruet meg litt. Det gikk heldigvis over all forventning, wii! (♥) Dette er den mest stressende uken på hele skoleåret til nå, og derfor passer det jo ypperlig at vi har ekstratrening akkurat denne uken... haha. Var på trening på mandag, igår og hos osteopat (fysioterapeut-ish) idag, og imorgen er det trening igjen. S t r e s s! Itillegg har jeg et 10 mins norskforedrag imorgen (fordypningsoppgaven jeg snakket om for en måned siden haha), og dere som kjenner meg vet at foredrag er min største skrekk... Heldigvis er det kun presentasjon for 4-5 andre, og min gruppe virker ganske grei (♥) Fredag er det rle-fagsamtale (frivillig though, men for å trekke opp karakteren) og mandag 15 mins naturfagsforedrag... haha hvorfor MÅ det være så forbaska mange foredrag? Ugh. 

Image and video hosting by TinyPic

Dere har sikkert hørt om bade-utfordringen som surrer rundt på face? Julie ble utfordret igår, og siden jeg visste at hun skulle utfordre meg måtte jeg vel bare gi etter... haha. Derfor badet vi ved stranden her kl 8 idag morges (i regn og 3 grader) og fyyyy det var grusomt. Er itillegg forkjølet så wiho, det hjalp nok virkelig... not. Neida, men det var faktisk ganske gøy, haha (♥)

Image and video hosting by TinyPic

Nåå skal jeg jobbe med norskforedraget (aldri hatt et foredrag på 10 min før og det imorgen skal vare 10 min så det sier vel litt om hvor mye jeg gruer meg) og forhåpentligvis går det bra! Blir uansett sååååå deilig å bli ferdig med enda en vurdering, og spesielt det nest siste foredraget i 10. klasse! 

Har du mye stress på skolen nå?

   07.05.2014
 • 19:45
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 7

Changes

Image and video hosting by TinyPic

Igår var jeg på kino-maraton som kinoen her arrangerte, vi dro hjem før den siste filmen men fikk sett Divergent & Natt til 17. (♥) Nå må jeg skynde meg å pakke siden gjett hvem som skal til Annika idaaaaag? Læreren svarte aldri, men alle togbilletter var allerede utsolgt... så da endte det opp med at vi måtte bestille flybilletter, woho. Elsker å fly (haha) så det blir gøy (lol). Må dra hjemmefra rundt 15 og har enda ikke begynt å pakke (eheh), itillegg til at jeg egentlig må gjøre en rle-lekse å sende til en i klassen (gruppeoppgave). Mehe, dårlig tid as always. Vet ikke om det blir noe blogging ikveld men det blir nok det imorgen! (♥)

Hva synes du om bildet?

   01.05.2014
 • 11:01
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 6

Bubblegum spring

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

GJETT HVEM SOM HAR FUNNET ET CHERRY BLOSSOM TRE!? (♥) Haha, det er riktignok i noens hage såee ja. Men dere som har fulgt bloggen min leenge vet at jeg er svak for slike trær, så jeg måtte bare ta noen bilder da jeg gikk forbi. Ellers ble ikke dagen helt som planlagt; med alt for gammel fløte og for lite philadelphia-ost ble det ikke noen cheesecake laget... buhu. Fikk trent ps da, og det endte opp med å bli mye morsommere enn jeg trodde det skulle bli (♥)

Hvordan har din dag vært?
Favoritt-treet ditt (omg for et spørsmål hahha)?

   27.04.2014
 • 22:22
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 5

Alone with the sunrise

 photo sunriseportrait1_zps7e6cac57.png photo sunriseportrait2_zpsbf68bca7.png photo sunriseportrait3_zps85d7e6cd.png

Såå her er da selvportrettene jeg tok i soloppgangen igår! Ble faktisk ganske fornøyd(!), wii! (♥) Prøvde også ut noen ulike varianter på redigeringen, hvilken likte du best?

   19.02.2014
 • 09:57
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 4

Red


Losing him was blue like I've never known
Missing him was dark grey all alone
Forgetting him was like trying to know somebody you've never met
But loving him was red 

Hva synes du?

   18.12.2013
 • 17:10
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 9

IceVeiene er ikke lenger dekket av snø, men av is og grus. Luften er ikke lenger kald, men varm. Det er så rart, disse bildene ble tatt på lørdag og nå er det nesten ingen snø igjen. Det er 4 dager til ferie, og jeg har aldri jeg har vært mer klar. Foredraget gikk forresten dårlig (i mine øyne), men takk for alle "lykke til"-ene (♥) Imorgen er det julefest (såkalt juleball på andre skoler), og over ser dere litt av kjolen min. Skal prøve å ta noen bilder av hele antrekket imorgen, hvis jeg rekker før det blir mørkt...

Jeg har ikke særlig mye å spørre om, så si gjerne noen ord om din dag/de kommende dagene (♥

   16.12.2013
 • 16:07
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 2

Will you forget me?


"The scariest thing about distance is that you
don't know whether they'll miss you or
forget you" - Nicholas Sparks

Jeg vurderer_ s t e r k t _å lage en ny blogg. Jeg vet ikke hva det er, men jeg føler jeg trenger en ny start... 
Hva synes dere? 

   13.12.2013
 • 17:19
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 6

Prøvemuntlig

Gjett hvem ikke klarer å slutte å smile? JEG! Prøvemuntlig gikk så mye bedre enn forventningene, åh, så letta (♥)

Har du hatt prøvemuntlig? Hva kom du opp i?
(jeg kom opp i norsk forresten)

   10.12.2013
 • 18:24
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 5

Snart

Det viste seg at læreren vår hadde sagt feil, så tydeligvis har vi prøvemuntlig neste uke allikevell... jaja, like så greit å bli ferdig med det fort! Samtidlig har vi tonnevis med andre prosjekter, takk lærere (♥) Imorgen skal jeg noe super duper morsomt, nemlig møte Carmen (@closedoceans), Gina (@ginackphoto) og Siri (@photographybysiri) igjen! Som en mini-instameetup ahaha (♥) Det blir nok topp! Søndag er det 4-timers trening igjen, + at jeg har tonnevis med lekser å gjøre til mandag... jaja, om 2 uker er det juleferieeeeeee! 

Hva skal du i helgen?

   06.12.2013
 • 23:23
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 5

Behind the mask

4 dager siden sist. Plutselig sa det stopp, og jeg trengte en pause. Sånt skjer, men nå er jeg ihvertfall tilbake (♥)

Hva synes du?

   27.11.2013
 • 17:28
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 12

Story of my lifeSpeil speil på veggen der, hvem er gladest i verden her? JEG! Mattetentamen gikk 1000 ganger bedre enn forventet, åh jeg er så lettet! (♥) Føler jeg kan ta helg med god samvittighet nå, hihi. Igår på cheerleadingen fikk jeg forresten vite noe syyykt awesomt jeg skal gjøre i rutinen, omg så spent (♥)

Hvordan har din dag vært?

   22.11.2013
 • 15:33
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 8

Unconditionally

Hva synes du?

   20.11.2013
 • 15:54
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 11

Selfie tuesday
Enda en tentamen borte vekk! Det gikk helt greit, tror jeg, men det vet man jo aldri før man får den tilbake uansett. Når jeg kom hjem tok jeg selvportrett ute, og det er ganske sykt hvor stor forskjell det er på hva jeg tar bilder av nå og for et år siden! Da hadde jeg nesten aldri tatt "ordentlige" selvportrett, og nå er det nesten det eneste jeg gjør, ahah (♥)

Hva slags type bilder tar du mest av (natur, selvportrett osv)?

   19.11.2013
 • 17:17
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 11

Believe

It didn't matter how many times I got knocked on the floor
You knew one day I would be standing tall
Just look at us now

Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

(♥)

   15.11.2013
 • 22:54
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 4

Team

And you know, 
We're on each others team 

Hva synes du om bildet (og sangen, hvis du vet hvilken det er)?

   14.11.2013
 • 15:55
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 7

Burn

Cause we got the fire, fire, fire
And we gonna let it burn 

Idag er en brabrabra dag! Først fikk jeg den beste nyheten om at jeg skal på Ellie Goulding med Gina (omg cant wait), så skjedde noe annet fint itillegg til at jeg sist men ikke minst fikk en karakter jeg ble veldig positivt overrasket over (♥) Imorgen har vi norsk-tentamen, neste uke er det både nynorsk og matte (typisk at lærerne plasserer de to tentamene man må øve mest til i samme uke -.-), og så engelsk. OG SÅ ER DET (SNART) JUL! (♥)

Hvis du kunne velge 1 du skulle på konsert med i 2014, hvem ville du valgt?

   12.11.2013
 • 16:28
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 11

Hold Tight

Akkurat idet jeg gikk ut for å ta bilder i tåken forsvant den... som vanlig! Men jeg tror jeg fikk tatt noen andre greie istedenfor da, selvom det begynte å pøsregne og både jeg og kameraet kom hjem som to druknede katter... haha (♥)

Hva synes du?

   09.11.2013
 • 18:46
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 8

f r e e

Just because it's black in the dark
Doesn't mean there's no color 

Hva synes du?

   08.11.2013
 • 17:44
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 11

Bad day

Som dere vet er jeg belieber (og selenator), og siden Justin har et prosjekt kalt "musicmondays" i 10 uker er det en selvfølge å stå opp kvart på 6 hver mandag i 10 uker for meg... haha (♥) Derfor begynner jeg å bli ganske trøtt nå, men snart er det cheer så det får opp humøret! Vi har begynt å jobbe med rutinen til juleshowet og nm, og gjett hva? Jeg ble flyer i cheer-delen (der hvor man har dusker og roper) istarten! Wiii (♥)

Driver noen av dere med cheerleading? Hva synes du om sangen?

   04.11.2013
 • 16:03
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 3

Its too cold outside for angels to fly

Imorgen er en ny uke, uke 45 allerede. Det er rart å tenke på at om 4 uker er jeg ferdig med mine nest siste tentamener på ungdomsskolen, og at det er 7 uker til juleferien. At jeg om 9 uker endelig er 15 og at det er 2014.
Tiden går så fort, så altfor fort.

Hva synes du?

   03.11.2013
 • 18:43
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 4

I want to try. But I'm scared.

Hva synes du om bildet?

   24.09.2013
 • 20:40
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 3

Alone


 Hva synes du om bildene? Og sangen?

   21.09.2013
 • 20:52
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 6

Finally friday


Skal du noe morsomt i helgen?

   20.09.2013
 • 16:26
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 7

Det er alltid to sider av en sak

Hva synes du om bildet?

   18.09.2013
 • 16:41
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 8

Addicted
Jeg har blitt helt hekta på instagram (igjen), og synes det er sååååå gøy å legge ut bilder! Haha (♥)

Hva heter du på instagram, hvis du har?

   17.09.2013
 • 17:03
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 11

Double

Jeg har flere, hvis dere vil se?

   15.09.2013
 • 10:41
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 11

In tears
You tell me this is for the best
So tell me why am I in tears?

Hva synes du om bildene?

   08.09.2013
 • 14:07
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 8

Summertime sadness


I've tried to tell myself this pain
Would go away just go away 

Hva synes du om bildene?

   04.09.2013
 • 16:30
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 9

#SWAG

Nå har jeg ryddet og vasket en god stund, så da tenker jeg det meste er klart for morgendagen! Ellers begynner jeg å bli farlig trøtt nå, så spørs hvor mye lenger jeg klarer å holde meg våken. Så natta alle dere søte, fantastiske lesere (♥)

   30.08.2013
 • 23:32
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 6

Bang bang bang


Jeg fikk utrolig lyst til å ta noen selvportrett nå på kvelden, så da ble det det! Man merker det begynner å bli kaldere ute nå, spesielt om morgenen og kvelden, og det gjør meg så glad! Høsten er min favoritt-årstid, så kan ikke vente til de gule, oransje og røde bladene titter frem og luften fylles av lukten av bål (♥)

Hva synes du om bildene? Hva er din favoritt-årstid?

   29.08.2013
 • 21:04
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 6

Tell me

Tell me "Don't give up!"
Tell me, "There's someone out there!"
Give me a pure love
Give me a forever that we both can share  

Den sangen er bare så sinnsykt fin. Hvis du likte den anbefaller jeg også "prove you wrong" og "all about us" (♥)

Hva synes du om bildene, og sangen(e)?

   24.08.2013
 • 19:44
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 7

FinallyDet er endelig helg, endelig endelig endelig! Har ventet på dette siden mandag, haha (♥)

Hva skal du i helgen?

   23.08.2013
 • 16:37
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 8

Jeg vet ikke

Jeg hadde egentlig tenkt til å skrive masse kult i dette innlegget, men jeg er tom for ord. Vet ikke hva jeg skal si, vet ikke hva jeg tenker engang. Håper dere ikke dør av hvor kjedelig bloggen min er for tiden, med nesten bare bilder og kun få ord. Men jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, selvom jeg veldig gjerne vil

Hva synes du om bildet?

   17.08.2013
 • 10:44
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 4

Music feels better


Noen flere av bildene jeg tok da jeg tok dette forrige uke. Og sangen er bare asdfhjkl bra (♥) Gjett hvem som forresten fikk skaffet seg billetter til Selena sitt show i Oslo? Æææææ klarer ikke vente, 24 dager igjen nå!

Hva synes du om bildene?

   08.08.2013
 • 11:02
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 11

You say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Jeg har problemer med PS for tiden, sykt irriterende. Når jeg lagrer bildene (hvis de er i farger) mister de 50% av fargen når jeg laster de opp, noe som fører til at jeg må øke metningen med minst 15% før jeg lagrer det... da ser bildet helt koko ut i PS, men ok ut på bloggen. I svarthvitt har jeg derimot ikke hatt noen problemer, frem til nå. Bildene ble mye mørkere og det ble lagt på masse kontrast når jeg lastet opp disse, så hvis jeg åpner bildene i PS ser de helt grusomme ut.... noen som har vært borte i det samme og vet hvordan man kan fikse problemet? Blir evig takknemmelig for litt hjelp! (♥)

Hva synes du om bildene?

   27.06.2013
 • 12:12
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 14

Because of you I smile a little more

Tusen takk, takk for alt! De hyggelige kommentarene, lesertallet og at jeg har rundet hele 80 følgere på bloglovin! Fy søren, det er helt sprøtt... kan ikke helt skjønne at 80 unike sjeler følger MIN blogg (♥) Dere er virkelig de beste leserene som finnes, og gjør meg så motivert til å blogge mer (♥).

   27.05.2013
 • 16:36
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 7

It's time to be happy again


Disse bildene ble jeg faktisk ganske fornøyd med! (♥) Og hvis noen lurer, det er det antrekket jeg brukte på konfirmasjonen min ^^
Siden noen ønsket fototips tenkte jeg å lage noen selvportretts-tips, høres det bra ut? 

Hva synes du om bildene?

   03.05.2013
 • 22:38
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 10

Light(s)


You show the lights that stop me turn to stone
You shine it when I'm alone
And so I tell myself that I'll be strong
And dreaming when they're gone 

Alle burde virkelig ta å høre på "Lights" av Ellie Goulding! Det er virkelig en fin sang, en av mine favoritter fra tiden! ♥

Q: Hva synes du om bildene?

   19.03.2013
 • 17:23
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 11

"The sun is shining somewhere, even when it rains."

Q: Noen som vil se mer? 

   18.03.2013
 • 19:57
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 8

I want you to know that someone out there cares

And, I′m one of them.

Q: Hva synes du om bildene?

   12.01.2013
 • 19:22
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 8

You´re just a memory


Jeg har blitt hekta på weheartit-quotes for tiden... ♥

Q: Hva er du hekta på?

   14.12.2012
 • 21:40
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 4

Pearls for girls


Et bilde jeg tok da jeg tok bilder til dette, men som ikke ble brukt... idag er det julefest på skolen, så når dette postes er jeg der! 

Q: Hva synes du om bildet?

   13.12.2012
 • 19:02
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 5

I´m just me


"Sick of crying, tired of trying, yes i′m smiling but inside i′m dying"

Q: Hva synes du om bildet?

   07.12.2012
 • 23:01
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 9

Be my friend

Q: Noen som vil se mer?

   06.12.2012
 • 16:51
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 7

This is me

"I don´t care what you think about me. I don´t think about you at all." - Coco Chanel

Q: Hva synes du om bildet?

   21.11.2012
 • 16:40
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 11

Me

Var ute ista og tok noen bilder med Adam, lillebroren min, og må si jeg ble ganske fornøyd! Jeg stilte inn innstillingene og så fokuserte han + tok bildet. Dere som liker facebook-siden har kanskje allerede sett dette bildet, siden jeg la det ut der først! Tror ihvertfall jeg/han fikk tatt minst 1 ok bilde, som kan bli til en høstheader ♥

Q: Hva synes du om bildet?

   27.09.2012
 • 19:05
 • I kategorien: Selvportrett
 • Kommentarer: 17
En 16 år gammel jente som bor i Asker. Går på cheerleading og liker å ta bilder. ♥

 • venn bloglovin' kontakt • hits